Klubbkolleksjon - prøving hos NRP Sport

Postet av MjøsSki den 18. Aug 2019

I uke 37, 9.-14. september, blir det mulig å prøve MjøsSki skidresser og racing-dresser for kommende sesong. Vi har samme design og leverandør (BjørnDæhlie) som tidligere, men vi har fått ny samarbeidspartner som tar seg av bestillingen. NRP Sport i Brumunddal er nå en av våre hovedsponsorer. Prøving av tøy vil derfor skje i deres lokaler i Brugata 19 (i gågata på motsatt side av Mølla). Prøving kan skje i åpningstiden kl 9-17 mandag-fredag samt kl 10-14 lørdag i uke 37.Dugnad

Postet av MjøsSki den 11. Aug 2019

Dugnaden på mandag er avlyst. På tirsdag blir det både mulighet for hogging og maling. På onsdag ser vi an hva som skal gjøres.Youngstar Innlandet 2019

Postet av MjøsSki den 6. Aug 2019

Til alle skiskyttere i Mjøsski som er født i 2004-2005.

Dere er invitert til å være med på Young Star Innlandet sine samlinger i høst. 

Les mer om Young Star Innlandet på Informassjon-Youngstar-Innlandet-2019.pdf, og meld dere på bra samlinger med gode og inspirerende trenere. Her kan alle stille. DUGNADSUKE

Postet av MjøsSki den 26. Jul 2019

Det vil være dugnad på saga uke 33. Meld dere på ,slik at dugnaden kan planlegges på forhånd. Mld til Heidi på nr:90931273.

Vi ses:)Yr glede og stor aktivitet på 4H-leir på saga!

Postet av MjøsSki den 1. Jul 2019

Det var yrende liv og stor aktivitet på veldre sag i helga. Ca 350 barn og over 50 voksne deltok på 4H fylkesleir, som denne gangen ble arrangert av vår egen lokale Firkløveren 4H. Saga ble striglet og tilrettelagt etter alle kunstens regler på forhånd, og aldri har vel saga sett så flott ut på sommertid før :o)

Veldrebygda viste seg fra sin beste side i finværet, og barna deltok på en mengde aktiviteter både på sagområdet og nede i bygda. Det var også fagturer til Mjøsa Golf, taekwondo-tur til Gaupen, besøk på Geitmyra Matkultursenter samt blomsterdekorering, kunst, sløyd og matlaging på Kirkekretsen. 

MjøsSki var også deltaktig med fagaktiviteter. May-Linn, Hans Arne og Lise lært noen av barna å gå på rulleski, skyte på blink og balansere på paddelboards. Det var en veldig fornøyd gjeng som avsluttet med kortstafett på rulleskibana :o) 

Sykkeltraseene som sykkelgruppa har opparbeidet ble også flittig brukt. 4H fikk låne sykler og hjelmer fra BUA/ NAV i Brumunddal.

Alt i alt ble det ei kjempefin helg for både store og små, og det var en gjeng med slitne men godt fornøyde barn vi sendte hjem søndag ettermiddag.

Jammen er det plass til mange på "indre bane" :o)


Mange var ivrige på å teste ut sykkeltraseen.Levert av IdrettenOnline