Ny løypemaskin på plass på saga!

Postet av MjøsSki den 5. Des 2018

Endelig kom 'a - den nye løypemaskina, som skal kjøre opp silkemyke spor på saga og i løypenettet omkring i vinter. Og som vi har gleda oss til detta - spesielt de som har skrudd mye løypemaskin det siste året ;o) En stor takk til de som har stått på med dette, og trofast kjørt løyper tidlig og sent for at barn og unge - og voksne - skal kunne utøve den idretten de er så gla' i!

Den nye løypemaskina er av typen Kässbohrer PistenBully 100 4F. Den er tre meter bred og har den nyeste motorteknologien på markedet med ad-blue eksosrensing. 

MjøsSki har vært heldige å få støtte på kr 300 000,- fra Sparebanktstiftelsen DNB og kr 250 000,- fra Sparebankstiftelsen Hedmark. I tillegg har vi flere lokale sponsorer som har gitt midler til løypemaskin, slik at det har blitt mulig å realisere.

Nå gleder vi oss til en ny vinter med flotte løyper, og ønsker alle velkommen til en skitur i nydelige omgivelser på Veldre Sag! Og så sender vi noen varme tanker til de som lager de fine løypene og som stille kjører inn i soloppgangen med termosen dampende ved siden av seg vinteren igjennom ...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline