Avtale med NRP Sport til nytte for alle medlemmer i MjøsSki

Postet av MjøsSki den 19. Okt 2019

Våren 2019 inngikk MjøsSki avtale med NRP Sport i Brumunddal som nå er en av klubbens hovedsponsorer. Avtalen med NRP Sport går blant annet ut på bestilling og innkjøp av klubbtøy til våre medlemmer.

I tillegg tilbyr NRP Sport deg som medlem i MjøsSki 25% rabatt på alle produkter tilknyttet ski- og skiutstyr, både sommer og vinter, herunder også rabatterte priser for sliping av ski

NRP vil i løpet av året arrangere klubbkvelder for MjøsSki sine medlemmer der utgående utstyr og andre produkter vil bli solgt til rabatterte priser. Dette vil bli annonsert.

MjøsSki har også inngått en Payback-avtale med NRP. Dette innebærer at MjøsSki mottar 2% av verdien av alle varekjøp som registreres på våre medlemmer. Dette systemet vil tre i kraft i løpet av høsten. Det er derfor viktig at våre medlemmer nevner dette ved kjøp av produkter i butikken.

NRP har også hånd om låneavtalen med skøyteski for barn opp til 12 år, herunder ansvar for å holde oversikt over hvem som låner og leverer inn igjen utstyr. Låneskiene lagres hos NRP utenfor sesong når disse ikke er i bruk. Vi vil komme tilbake til låneordningen og hvordan dette skal organiseres.

NRPs ansatte stiller seg til disposisjon når MjøsSki arrangerer smørekurs. 

NRP har også sagt seg villig til å stille med smørevogn på lysløyperenn i løpet av vinteren etter nærmere avtale med MjøsSki.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av de tilbudene klubben har fremforhandlet gjennom vår samarbeidsavtale med NRP Sport.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline