Mjøsski Sommerskiskole 2022

Postet av MjøsSki den 24. Mai 2022

Vi ønsker også i år å invitere til MjøsSki Sommerskiskole! Dette vil bli arrangert i perioden 8.-12.august (uke 32).

Dette blir en gøyal uke med masse aktiviteter som vi vet vil fenge mange, for eksempel rulleski, skiskyting, sykling, turer, styrketrening og masse masse mer! 

Tradisjonen tro vil det bli arrangert to daglige Mesternes Mester-konkurranser - en for lag og en individuell.

Påmeldingen åpner mandag 31. mai kl 1700, og det er "førstemann til mølla". Det pleier å bli tidlig fulltegnet, så det er viktig å være på ballen! Se ytterligere informasjon og påmeldingsinformasjon i vedlagte invitasjon.

Invitasjon Sommerskiskolen 2022.pdf

Vi gleder oss til å se alle sammen til en fin uke på Veldre Sag

Et bilde som inneholder gress, tre, utendørs, gruppe
Automatisk generert beskrivelse
SommerSki-Samling på Sognefjellet

Postet av MjøsSki den 5. Mai 2022

Oppdatering med pris:


Prisen for helga inkludert overnatting, mat og billett på skisenteret blir på 2760,- Mjøsski dekker halvparten for hver løper slik at egenandelen blir 1380,-

Prisen på overnatting forutsetter 20 stk, så en liten justering kan komme


Mjøsski inviterer til sommerski-samling på Sognefjellet 1.-3. juli 2022. Dette gjelder for alle langrennsløpere og skiskyttere fra og med årgangen 2010.

https://spond.com/client/sponds/D656572FC8D84A108706CE3A5BAD05FC

Invitasjon er sendt ut i Spond. Hvis vi ikke har oppdatert medlemslista skikkelig så kan du melde deg på ved å sende melding til Øyvind Antonsen,antonsen.oyvind@gmail.com / 91 86 44 22.


Sognefjellet er et nydelig område med gode muligheter for skitrening selv om det er sommer. Bilder og info ser dere her: https://www.sognefjellet.no/

Vi har reservert overnatting på Jotunheimen Fjellstue, ca 20 minutter unna skisenteret (https://www.jotunheimen-fjellstue.no/). Det er stor pågang på Sognefjellet om sommeren så vi må ha tidlig og bindende påmelding for å få bestilt plasser. 


Vi kommer tilbake med mer informasjon om praktisk opplegg og pris (før påmeldingsfristen), men klubben kommer til å dekke en betydelig del av kostnadene for samlingen. 


Håper noen foreldre har mulighet til å være med som sjåfører. Om det ikke frister med skitur er det også nydelig turterreng for fjellturer i området. Send en melding eller kommenter under hvis du har mulighet til å være med som sjåfør.


Velkommen til samling, dette blir veldig moro!