Kjempeinnsats i årets Birkebeinerritt!

Postet av MjøsSki den 28. Aug 2023

Masse flotte prestasjoner fra Mjøsskimedlemmer i årets Birkebeinerritt. De leste sykler selvfølgelig for Brumunddal sykIeklubb. I fare for å ha glemt noen nevnes det vi har fått med oss:

- Simen Antonsen tok en flott 6. plass i rittet og stakk likegodt av med seiren i årets Ungdomstrippel!

- Tiril Østby Haave tok en flott 3. plass i rittet og en solid 6. plass i Ungdomstrippelen.

Seks utøvere; Lars Holten Raknerud, Isak Engeskaug, Gustav Bru Sørfonn, Tiril Østby Haave, Sigurd Utseth-Hauge, og Simen Antonsen har fullført årets kraftprøve i Ungdomstrippelen!

Også Mons Mølstad og Syver Bjerke Lunde sykla Ungdomsbriken, samt Anders Grini i M20-klassen. Vi må også ta med oss den litt eldre garde med Svein E. Bratberg (M45), Roger Nilsen og Bjarte Holm (M50), og Bente Storvik i K45, som alle fullførte. Vi andre i samme alder vet hvilken prestasjon det er ;-)  

Oppdater oss gjerne hvis det er noen resultater vi har oversett!

Resultater: Birken (birkebeiner.no) Ungdomstrippelen 2023.pdfSommerskiskolen 2023

Postet av MjøsSki den 18. Aug 2023

Deltakere og trenere på årets sommerskiskole.

Denne uken har vi arrangert Sommerskiskole for skiløpere fra 10-13år. Hele 31 deltakere var med samt 9 trenere. På grunn av graving på Saga ble samlingen flyttet til Brumunddal hvor vi fikk låne fritidsklubben hele uken. Dagene har vært fylt med intervaller, rulleski, sykling, spenst/hurtighet, koordinasjon og balanse, SUP, padling, orientering og Mesternes Mester. 

Mesternes Mester har vært på timeplanen hele uken og finalen ble holdt på torsdag. Dette er virkelig en gjeng med masse konkurranseinstinkt, samtidig som de var veldig flinke til å heie på hverandre. 

 

 Tusen takk til alle som har vært med å bidra denne uken. Takk til trenere, en spesiell takk til Kristian som har laget opplegget og vært med oss hele uken. Takk til Heba, Asko og Eurospar Mølla som har bidratt til at vi har spist og drukket godt hele uken. Kommunen skal også ha en stor takk for all hjelp vi har fått! OG ikke minst, tusen takk til alle deltakerne. 

Håper vi sees igjen neste år.