Velkommen til NM Terreng Rundbane 2020

Postet av Tommy Linnerud den 25. Jun 2020

Året 2020 vil gå inn i historien som noe av det mest spesielle og dramatiske i nyere tid. En global, kollektiv nedstengning har snudd livene på hodet for noen og hatt enda mer dramatiske følger for andre. Felles for oss alle er at vi måtte finne nye måter å løse store og små utfordringer på. En av disse er det å arrangere NM Terrengsykkel Rundbane og Sprint. Hvor viktig dette er i den store sammenhengen kan kanskje diskuteres, men den sykkelgleden vi var vitne til på de første treningene med barn, ungdom og «eldre ungdom» tidlig i mai – var ekte og stor nok! Vi er overbevist om at idrett generelt og terrengsykkel spesielt, er svært viktig i denne perioden.

Med endrede rammebetingelser, har det naturlig nok vært – og er – krevende å jobbe i Arrangementskomitéen i årets NM. Omgivelsene er i bevegelse, selv om målet – det å arrangere et godt mesterskap – hele tiden er i siktet. Regjeringens langsiktige strategi og plan for håndteringen av koronapandemien og Covid-19-forskriften gir oss de rammebetingelsene vi til enhver tid jobber under. Regjeringen åpner for arrangementer med opp til 200 deltakere fra 15. juni. Samtidig vil det bli vurdert månedlig om man kan åpne for arrangementer opp til 500 deltakere til utgangen av august. Dette var hovedgrunnen til at NM ble flyttet fra første helgen i juli til siste helgen i august: Det øker sannsynligheten for et «fullskala» nasjonalt mesterskap. Vi både håper og tror at vi vil kunne ønske dere velkommen til et arrangement i større skala, mens vi i det følgende vil gi en grovskisse av arrangementet slik det vil se ut med dagens regulering – opp til 200 deltakere.

Vi håper derfor dere har tålmodighet med oss i forhold til detaljer rundt smittehensyn, kjøreplaner, påmeldinger og spesifikke arenatiltak. Dette skal vi komme detaljert tilbake til nå vi har et klarere bilde av hvilket omfang og rammebetingelser NM Terreng Rundbane og Sprint 2020 kan operere under. Vi skal derfor holde dere løpende orientert i eventuelle endringer knyttet til arrangementet.

Det som er sikkert, er at Brumunddal SK og Veldre Sag Terrengsykkelarena står klare til å ta imot dere! Nytt av året er hopplinjer og en wallride som vil bli inkludert i XCO-rittet. I tillegg kan vi friste med en rask og morsom sprintløype.

Velkommen til NM/UM/UL Terreng Rundbane og Sprint 2020 på Veldre Sag Terrengsykkelarena 29. og 30. august 2020.

Brumunddal, 15. juni 2020

 

for Brumunddal SK og Arrangementskomitéen NM Terreng Rundbane 2020

 

Runar Hauge

rittleder
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.