Tour de Hedmarken - informasjon vedr. coronarestriksjoner

Postet av Kristian Larsen den 7. Des 2020

Hei!

Det nærmer seg skisesong for de yngre løperne også, og i år blir sesongen naturligvis litt annerledes enn før. 

De første rennene vi har i vår liste over prioriterte renn er Tour de Hedmarken som går helga før jul (19., 20.des) og i romjula (27., 28.des). Arrangørene her vil gjøre alt de kan for å få til et arrangement på en trygg og forsvarlig måte, og med det følger noen retningslinjer. 

Fritt sitert fra arrangementsinformasjonen: 


''Rennet vil deles opp i de tre kohorter som er oppgitt nedenfor, med maks 200 deltakere pr kohort (inkl utøvere og ledsagere). Tidsplan er foreløpig og vil bli tilpasset etter påmelding. Det vil ikke bli anledning for etteranmelding.

  • Kohort nr 1: Utøvere 13-16 år. Det vil avsettes kapasitet til ca en ledsager pr tre utøvere. Maks antall utøvere i denne kohorten er dermed ca 150 stk. Antatt tidsrom: kl 09.00 – 11.00.
  • Kohort nr 2: Utøvere 8-12 år. For hver utøver vil det kunne meldes på maks en ledsager, og maks antall utøvere i denne kohorten blir dermed 100 stk. Antatt tidsrom: kl 11.00 – 13.00.
  • Kohort nr 3: utøvere 17 år og eldre. Det vil avsettes kapasitet til ca en ledsager pr tre utøvere. Maks antall utøvere i denne kohorten er dermed ca 150 stk. Antatt tidsrom: kl 13.00 – 15.30.

Ingen ledsagere (foreldre, trenere og annet støtteapparat) vil få tilgang til stadion uten å være forhåndsregistrert. Det vil åpnes for påmelding av ledsagere etter at fristen for påmelding av utøvere er løpt ut. Etter utløp av frist for påmelding av utøver vil hver klubb motta en oversikt over hvor mange ledsagere klubben får anledning til å melde på i hver kohort. Påmelding av ledsagere må koordineres av klubbene, slik at riktig antall ledsagere melder seg på arrangementet. Klubbene må være forberedt på at det vil bli kort tid til påmelding av ledsagere, og må derfor forberede dette.''


Dette er sannsynligvis en praksis som kommer til å gå igjen på de fleste skirenn i år, og vi i Mjøsski skal gjøre det vi kan for at dette går ryddig og greit for seg, og håper på forståelse for at man kanskje ikke får fulgt utøveren sin på alle skirenn i år. 


DERFOR VIKTIG: 

Skirennene i Tour de Hedmarken blir opprettet som arrangement i Spond, og foreldrene til påmeldte utøvere må melde seg på her med navn og telefonnummer slik at vi får sendt dette inn til arrangør. Evt. kan det sendes på mail til kristianlarsen1@outlook.com for de foresatte som ikke er på Spond. For løpere i 13 år og oppover organiserer vi i klubben når vi får vite hvor mange foresatte vi kan ha med, men også disse melder seg på. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.