Oppsummering Hovedlandsrenn skiskyting 2017

Postet av Trine Kaashagen den 26. Feb 2017

Dette har vært ei flott helg for MjøsSki og Hedmark skiskytterkrets under HL i Meråker.

Under normalen fredag, gikk Gina Lagmandsveen Hjemli inn til en flott 3.plass med 8 treff. Amalie Storlien gikk inn til 7.plass, Emilie Mangset inn til en 27.plass og Marte Holmen Nilssen inn til en 42.plass.

Odin Høie Vollum gikk inn til en flott 26.plass mens Bastian Skutbergsveen kom inn rett bak på en 30.plass.

Even Olsen gikk inn til en 62.plass på normal, 3:16,7 bak vinneren - men var litt uheldig med skytinga og hadde 5 treff.

På lørdagens sprint hadde Even bedre skyting og klatret opp til en 53.plass. I G15 gikk Odin inn til en 25.plass, mens Bastian gikk inn til en 38.plass. I J15 ble Gina nok en gang beste fra MjøsSki med en flott 7.plass. Marte "reiste kjerringa" og gikk inn til en flott 18.plass, mens Amalie og Emilie gikk inn som nummer 30 og 31.

Søndag var det duket for stafett. Og det gleder et MjøsSki-hjerte at vi kan stille et rent MjøsSki-lag i J15 - og når de attpåtil LEVERER - ja, da er det moro!

Her ser vi Gina, Emilie og Amalie øverst på pallen! Utrolig moro! Men som om ikke dette var nok - Hedmark Skiskytterkrets stilte med et Mix-lag.

Og jeg må jo si det er EKSTRA moro når vi har med MjøsSki her også! Marte leverte - og sammen med Kristian Haug Lundgren (Trysilgutten) og Magnus Otterstad (Hernes) klatret også de til topps - nesten ett minutt før nummer to! Fantastisk!

Så om ikke det var nok, ble det spennende også i G16. Hedmark stilte med 3 fra MjøsSki, representert ved Odin, Bastian og Even - og hadde med Even Martinsson fra Åsnes på ankeretappen. Her endte til slutt gutta på en flott 7.plass - så dette har vært en FANTASTISK dag for Hedmark og ikke minst for MjøsSki.

Her ser vi Even Martinsson, Odin, Bastian og Even.

Med tanke på våre 6 utøvere som nå går i 15-års klassa, blir det ekstra spennende å følge de neste år - på hjemmebane!

Nok en gang - GRATULERER!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.