Utlån av Skøyteski for sesongen 2017/18 (8-12 år)

Postet av Arild Johansen den 6. Nov 2017

UTLÅN AV SKØYTESKI  "Mjøsski har over flere år hatt en ordning med utlån av skøyteski for barn i aldersgruppen 8- 12 år, altså årgangene fra og med -06 til og med -10 dette året her. Vi har ca 40 par ski og ca 10 par sko til utlån. Skiene er fra 115 cm til cm 160 lange. Det er først til mølla prinsippet som gjelder og vi forsøker å tilby flest mulig ski, selv om det kan være noe utfordring med skilengder osv.

Send epost til bjarte.holm@nav.no for søknad om ski. Frist for søknad settes til 4.desember. Oppgi lengde på barnet og eventuelt skostørrelse, samt kontaktinfo.

Skiene står lagret på Veldre sag. Det vil derfor være naturlig at de blir utdelt i forbindelse med ei skitrening eller annet arrangement på Veldre sag. Datoen for dette vil det komme nærmere info om på hjemmesiden til Mjøsski.

PS! Det var en del par som ikke ble levert inn i vår. Dere som vet at dere ikke har levert inn skiene, og som trenger de denne sesongen også kan bare beholde dem, men gi beskjed om det. De andre leverer de tilbake på Veldre sag etter nærmere avtale.

Ved spørsmål ta kontakt med Bjarte Holm mob. 91358134»


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.