MjøsSki Extreme-weekend

Postet av Monica Engeskaug den 6. Jun 2023

Bak fra venstre: Markus Børke, Emil Haave Norderhaug, Kristian Larsen, Sondre Borgedal, Aksel Krogstie, Tirill Haave, 
Foran fra venstre: Pål Bolstad, Jarle Weium Glomseth, Isak Engeskaug, Martinius Restad-Amundrud, Vemund Kjærnes, Lill-Kristine Lagmandsveen, Leah Kvalevaag Holm, Ingeborg Joswig og Sunniva Restad-Amundrud
 

 

Årets sommersamling for 13 år og eldre ble avholdt helga 2.-4.6 med godt treningsopplegg og overnatting på Skurven. Det var MjøsSki utøvere, og tre utøvere fra Hamar/Vang som vi var så heldige å ha med. Det var både sykling, løping, rulleski, orientering og spennende lagkonkurranser. 

Weekenden startet med intervalløkt opp mot Høsbjør på fredag. Lørdag morgen møttes alle igjen på Fagerlund med utstyr til overnatting og sykler. Kristian og Mats syklet sammen med utøverne fra Brumunddal til Helgøya, mens telt og annen utsyr ble fraktet med bil. Underveis på sykkelturen fikk utøverne diverse faktaopplysninger av Kristian som ble brukt på rebus senere på kvelden. Etter oppsetting av telt og spising av medbrakt lunsj, var det tid for lagøvelse orientering med sykler og litt løping. Etterfulgt av flere lagøvelser.

Ungdommen klare for sykkeltur til Helgøya.

 

Hvem fyller og tømmer raskest en bøtte med plaskopp?

 

 

Lagøvelse som endte med bading...

 

Litt fotball mellom treningene.

 

 


Det ble grilling av hamburgere og pølser til middag. Vi var heldige og fikk sponset hamburgerbrød og pølsebrød av Bakehuset. Bading og volleyball ble det også tid til på kvelden. Søndag startet med frokost og nedpakking før en rolig jogge/gåtur til Eikstoppen. Helga ble avsluttet med rulleski eller sykkel tilbake til Brumunddal. I Mjøsparken ble det servert pizza som avslutning på ei strålende helg! 

Tusen takk til Kristian Larsen og Mats Mangset Vennestrøm for et supert treningsopplegg, og tusen takk til alle andre voksne som har bidratt i løpet av helga. 

For en flott gjeng med ungdommer å ha med på tur!!!

 

 


Helga ble avsluttet med pizza i Mjøsparken/båthavna etter endt rulleski/sykkeltur fra Skurven.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.