Info om sportslige aktiviteter høsten 2016

Postet av Sondre Bonkerud den 28. Aug 2016

INFO OM SPORTSLIGE AKTIVITETER I MJØSSKI HØSTEN SESONGEN 2016/2017

Allidrett for 4 – 7 år på Fagerlund skole

Allidrett for unger (født 2010 – 2012) starter torsdag 20.10.16 fra kl. 17.00-18.00 i Fagerlundhallen.

Det blir lek og moro med ulike hallaktiviteter. Det er en begrensing på 30 per kull. Påmelding via en questback på hjemmesiden og facebook innen 16.oktober. Ta med drikkeflaske og innesko uten svart såle. Når snøen kommer vil allidretten bli erstattet med skileik på veldre sag. Utvalgsleder er Elin Hagelund (tlf 915 61 572)

Skitrening for 8-9 år

Felles skitrening for treningsgruppa 8-9 år (født 09/08) starter opp med basistrening/rulleskiskole søndag 4.september fra kl 17-18. på veldre sag. Dette tilbudet vil være hver søndag frem til høstferien. Klubben har kjøpt inn mange par rulleski (skøyting og klassisk) som man kan låne på treningene. Vanlig fellestreninger etter høstferien vil være på torsdager fra kl. 18-19 på fagerlund skole. Lekbetont trening med fokus på utholdenhet, spenst, hurtighet, koordinasjon og styrke. Trenere for denne gruppen er Turid Wiik Melve og Linnea Harbyengen. Utvalgsleder er Arild Johansen (tlf 913 73 378).

Skitrening for 10 - 12 år

Felles skitrening for 10 – 12 års gruppa (født 07 – 05) starter opp med basistrening/rulleskiskole på veldre sag søndag 4.september fra 17-18 på veldre sag. Klubben har kjøpt inn mange par rulleski (skøyting og klassisk) som kan låne på treningene. Vanlig fellestreninger etter høstferien vil være på tirsdager og torsdager fra kl. 18-19. Tirsdagstreningene vil være på veldre sag, mens torsdagstreningene vil være på fagerlund skole. Lekebetont trening med fokus på utholdenhet, spenst, hurtighet, koordinasjon og styrke, i tillegg til rulleski. Trenere for denne gruppen er Øyvind Antonsen, Runar Hauge og Tove Brække Hovde. Utvalgsleder er Arild Johansen (tlf 913 73 378).

I forbindelse med treningene på veldre sag utover høsten vil sagstua være åpent for foreldre å kunne slappe mens barna trener, med mulighet for en kaffekopp etc. Det vil også være mulighet for kveldsmat for utøverne etter trening enkelte kvelder.

Skitrening for 13 – 14 år

Felles skitrening for 13-14 års gruppa (født 04 og 03) starter opp torsdag 1. september fra kl.18-1930. Oppmøte vil kunne variere mellom veldre sag og fagerlund skole. Det vil bli lagt ut en treningsplan fra måned til måned på hjemmesiden og facebooksiden. Etter høstferien vil det være fellestrening hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 – 19.30. Trenere for denne gruppa er Sondre Bonkerud og Ole Pedersen Tangen, og «impulstrenere» Marianne Byfuglien og Stian Johansen. Utvalgsleder er Aase Ranheim (tlf 976 72 397)

Skitrening for 15 +

Gruppen 15 + har hatt fellestrening to ganger i uka fra starten av Mai. Fra august har det vært fellestrening på tirsdager og torsdager kl. 18.00 i hovedsak fra fagerlund skole. Noe vi fortsetter med utover. Når snøen kommer vil det bli fellestreninger på veldre sag. Treningsplan «årshjul» oppdateres månedsvis på hjemmesiden og facebook. Hovedtrenere for denne gruppa er Svein Erik Larsen, Thomas Strøm og Sondre Bonkerud. «Impulstrenere» Kari Mette Vika og Ole Martin Storlien. Utvalgsleder er Aase Ranheim (tlf 976 72 397)

Fellestreninger med andre klubber i regionen

For 10-12 år og 13-16 år er det lagt opp til enkelte fellestreninger utover høsten og vinteren sammen med de andre skiklubbene i regionen. Disse klubbene er Hamar, Ottestad, Vang, Furnes/Nybygda og Vallset. Oversikt over de ulike datoene for disse treningene finner du her. Fellesøkter med andre klubber i høst og og vinter.docx

Juniorene har også enkelte fellestreninger, i hovedsak gjennom ulike testløp, sammen med overnevnte klubber, som legges inn i årshjulet.

Samlinger

Vi har tidligere i år hatt samling på sognefjellet i juni og på natrudstilen i august for 15+.

Neste samling blir i Sälen (Timmerbyen) som i ifjor for 13+ (04 og eldre) fredag til søndag 30.9 - 2.10. Påmelding til Aase Ranheim (Tlf 976 72 397) innen 1.september.

I tillegg jobbes det med å få på plass en snøsamling/familiesamling for alle 18. - 20. november.

Det blir lagt ut egen info om de ulike samlingene på hjemmesiden og facebook.

Er du interessert i å begynne med hopp / kombinert?

Dersom du har barn som har ønske om å starte med hopp/kombinert til vinteren må du ta kontakt med Øyvind Meland Edvardsen som er utvalgsleder for Hopp / kombinert. Mail grinihagan3@yahoo.no, tlf 995 11 266. Hvis interessen er stor nok så vil det bli en egen infokveld for interesserte nå i høst. Vi er i ferd med å få på plass ett bra hoppanlegg med to ulike bakkestørrelser på saga. Det vil bli «åpen bakke» med mulighet for veiledning på onsdager i forbindelse med lysløyperenn når vinteren kommer.

Det vil bli avholdt et felles foreldremøte for alle gruppene etter første torsdagstrening (20.10) etter høstferien på veldre sag.

Følg med videre på hjemmesiden og facebookgruppa MjøsSki for mer sportslig informasjon:

Mvh

Sportslig utvalg langrenn, allidrett, hopp og kombinert i MjøsSki

V/sportslig leder Sondre Bonkerud


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.