Kretssamling skiskyting Trysil 14.-16.oktober for 13+

Postet av Trine Kaashagen den 18. Sep 2016

Invitasjon til kretssamling i Trysil 14.-16. oktober for klassene 13 år og eldre.

Som en del av Hedmark skiskytterkrets sin sportslige satsing, inviteres det med dette til kretssamling i Trysil for klassene 13 år og eldre i helgen den 14. - 16. oktober.

Målet er å samle utøvere, foresatte og trenere fra alle klubbene i kretsen til felles opplevelser i et flott anlegg og treningsterreng under veiledning av erfarne trenere. Vi mener dette er et viktig tiltak for å utvikle sosiale og faglige relasjoner på tvers av klubbene og på tvers av aldersgrupper.

Samlingen legges parallelt med Team Natrudstilen sin samling. For utøvere i klassene 15 og eldre ønsker vi derfor å gi disse en smakebit på hva kretsens tilbud til juniorer og seniorer er. Utøverne vil møte Teamets trenere og utøvere og delta i enkelte av deres aktiviteter. Treningen tilpasses selvsagt alder / nivå på utøverne.

I de tilfeller klubber stiller med løpere uten bæretillatelse, stilles krav om at minimum en voksen er med som ansvarsperson (husk å fylle ut utlånserklæring på våpen). Denne personen har ansvar for oppbevaring og transport av våpen og ammunisjon (til de som ikke har med foresatte), samt være med å bistå trenerne med praktiske gjøremål. I tillegg vil denne personen ha ansvaret for utøverne når det ikke er organisert trening.

Praktisk informasjon

Det er reservert 3 hytter med sengeplass til maksimum 12 personer i hver hytte. Hyttene ligger i Solbjørnlia som ligger sentralt i forhold til skistadion. Se info om en av hyttene som er reservert: https://www.skistar.com/no/trysil/online-booking/overnatting/vise/8142/solbjornlia-ttd02b
Pris pr. person for hele helgen vil ligge ett sted mellom 525,- og 785,- avhengig av antall påmeldte deltakere. Dette inkluderer sluttrengjøring av hyttene
Det er selvhushold, så den enkelte må sørge for egen mat (evt. felles med de andre på hytta). Dersom det er interesse så kan vi spise felles på lørdag, for eksempel på Peppes. Ordnes under samlingen
Bindende påmelding skjer klubbvis til Roger Nystrand, roger.nystrand.rn@gmail.com Tlf: 915 59 054 Det vil si at påmelding skjer via kontaktperson i klubbene.Påmeldingsfrist er 24. september.
Kretsen fakturerer klubbene for antall påmeldte deltakere (utøvere og foresatte) umiddelbart etter påmeldingsfristens utløp.
Oppgi navn på utøver/foresatt, fødselsår, klubb, telefonnummer foresatt, og e-post adresse for den enkelte påmeldte løper. Dersom det er spesielle ønsker om hvem som skal dele hytter, må også dette oppgis.
Detaljert program sendes ut uka før samlingen finner sted
Ved liten deltagelse avlyses samlingen.

Kretsen planlegger også en snøsamling i Trysil 4. –6. november. Informasjon om denne vil komme senere.

Denne informasjonen er også lagt ut på kretsens hjemmesider, se http://www.skiskyting.no/no/kretser/region_ost/hedmark_ssk


NB! Bindende påmelding til Roger, roger.nystrand.rn@gmail.com eller tlf 915 59 053 innen lørdag 24.sept.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.