Kjempegode prestasjoner av Mjøsski-løpere i helga!

Postet av Kristian Larsen den 19. Jan 2021

Vi har hatt mange Mjøsski-løpere i aksjon i helga, både på NM i Granåsen, TrysilCup på Furutangen og Swix-rennet på Vind. Veldig gledelig å se så mye gode prestasjoner. 


Jonas Vika gikk et knallrenn på mandagens 10km klassisk, 13.plass i senior-NM er helt rått som junior. Håvard Hovde fulgte opp og var kun 10 sek bak Jonas på 23.plass og årsbeste for hans del. Disse to gutta var også jevne på tirsdagens renn hvor kun 1,7sek skilte de på 32. og 34. plass, også knallgode prestasjoner. Johannes Bordal har gått alle distanser under NM og har vært veldig stabil mellom 40. og 51.plass. Så jevnt nivå vitner om at han er godt trent, på en maksdag er Johannes inne topp 30 med god margin. Mats Opsal gikk årets første sprint på lørdag og ble beste Mjøsski-løper kun 3sek fra avansement. I en ren juniorklasse ville han vært greit videre. Nivået på NM er ekstremt høyt, så det å se at alle våre løpere er innenfor de 50 beste er gøy og ikke minst veldig fortjent når man vet hvilken jobb som blir lagt ned. Synd det ikke ble stafett under NM del 1 i år når Mjøsskiløperne leverer så gode resultater, det kunne blitt veldig spennende.

Også på Trysilcup på Furutangen ved Osensjøen ble det gått fort fra våre løpere. Både Petter Holmen Nilssen og Sara Hovde vant sine klasser, henholdsvis G14 og J16. Sara har nå 2/2 seiere på Furutangen i år. Sara Engeskaug og Ingeborg Hasle Haslestad gikk gode renn i K18 og ble 5 og 6, god oppladning til kommende helgs regioncup på Lillehammer. 

På Swix-rennet på Vind skistadion hadde vi 4 løpere på start. Joakim Gjelten-Bergli i G13 år, August Johansen Haave i G14 år, Anna Johansen Haave i J15 og Anders Grini i M18. Artig med Mjøsski-løpere som er på andre sia av Mjøsa og representerer Mjøsski på en god måte.    

Vi i Mjøsski er stolte over å ha så mange gode representanter for klubben rundt på de forskjellige arenaer. Har vært veldig gledelig å se så mange aktive skiløpere på treninger på Saga i vinter også. Til helga skal enda flere utøvere i aksjon både på Furnesrennet i Nybygda og nevnte Regioncupen på Lillehammer, vi gleder oss!


Mvh Sportslig - Langrenn 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.