SPAREBANK 1 ØSTLANDET - EN PARTNER VI ER STOLTE AV!

Postet av Pål Skovli Henriksen den 28. Jan 2021


Styreleder for Mjøsski, Bjarte Holm, sier følgende:
– Mjøsski sin visjon er skiglede for flest mulig, lengst mulig. Skiglede handler om trening og det å være ute i naturen, men også om trivsel og samhold. Vi er stolte av talentene i klubben, men det gleder oss minst like mye når det kryr av unger på de ukentlige lysløyperennene. Logoen til Sparebank 1 Østlandet preger startnummeret vårt, og minner oss om hvem som er med å gjøre skigleden mulig. Kontinuiteten av å ha en slik bank i ryggen er veldig viktig for vår satsning – og det ser vi ikke minst gjennom pandemien - at Sparebank 1 Østlandet fortsatt står ved vår side. 


– Vi oppfordrer flest mulig av våre medlemmer til å vurdere Sparebank 1 Østlandet som sin bank. Vi er i et samarbeid, og det er viktig at klubben kan bidra slik at vi gir noe tilbake til banken.

Mjøsski oppfordrer alle til å ta kontakt med en av bankens dyktige rådgivere. To av disse er Siw Elin Weideborg siw.elin.weideborg@sb1ostlandet.no/41574307 og Werner Braaten Vardeberg werner.braaten.vardeberg@sb1ostlandet.no/91645059

Lars Kilanger som er sponsoransvarlig for Sparebank1 Østlandet i Brumunddal sier følgende om samarbeidet:

– Vi har hatt et godt samarbeid med klubben gjennom flere år og det er mange grunner til at vi støtter klubben. Klubben har mange medlemmer med stor bredde og har høy aktivitet for barn og unge med for eksempel ukentlige klubbrenn, sommerskiskole med mere. Vi ser også at det jobbes godt med ungdomssatsningen, med flere talentfulle junior- og seniorløpere.
For oss som bank bidrar Mjøsski til å skape kjennskap og kunnskap om merkevaren «SPAREBANK 1 ØSTLANDET" i Ringsaker og omegn.

– Det er en ambisjon at Veldre sag skistadion skal være det naturlige møtestedet på vinterstid. Anlegget har de siste årene fått store løft med ny fiber og utbedrede konkurranseløyper og parkering. Det skaper en stolthet som sponsor når man kommer inn på stadion og ser hvor flott det har blitt og i tillegg ser vår synlige profilering, avslutter Kilanger.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.