Heder og ære på Mjøsski' årsmøte

Postet av Pål Skovli Henriksen den 15. Jun 2021

Hedmark skikrets besøkte årsmøtet til Mjøsski 14.6.2021, og hadde med seg velfortjent oppmerksomhet. Mette Thorslund snakket varmt om både arbeidet i klubben, viktigheten av skiglede for alle og ikke minst samholdet og gleden av samarbeid og frivillighet. Men mest av alt var hun der for å hedre to flotte skikkelser i Mjøsski; en ung og fremadstormende og en hardtarbeidende og erfaren!


Harald Olsen fikk en av kanskje verdens mest fortjente ildsjelpris fra Hedmark skikrets. Ros og gode ord ble overbrakt sammen med utmerkelsen. Harald selv forklarte med noen få, velvalgte ord at han hadde nå begynt i 1976 med litt løypekjøring, og foruten noen få års fravær holdt han fortsatt på fordi det fortsatt var artig. Glemmer vi raskt "de få åra" er det 45 år med løypekjøring for skiglede til andre. Den innsatsen står det respekt av!


Blant den yngre garde ble Jonas Vika tildelt rekrutteringspris for sine resultater og fremgang i skisporet. Jonas lukter på eliten, og både skikretsen og Mjøsski er stolt av hans utvikling og gleder oss til fortsettelsen. Og det lover bra, for Jonas var selvfølgelig på Sognefjellet og i full gang med oppkjøring til neste års sesong. I hans fravær tok far, Joakim Vika i mot bemerkelsen og prispengene.  


  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.