MjøsSki har gleden av å presentere Frisikt som ny hovedsponsor!

Postet av Pål Skovli Henriksen den 10. Jan 2023

Høsten 2022 innledet MjøsSki og Frisikt / ØkonomiRådgivning gode samtaler om etablering av et samarbeid. Det er derfor svært gledelig å kunne informere om at Frisikt er blitt ny hovedsponsor og samarbeidspartner. 

Opprinnelig samtaler startet med ØkonomiRådgivning lokalt i Brumunddal. Der fant vi raskt tonen om et samarbeid med basis i en støtte til MjøsSkis satsning som skiklubb, samtidig som ØkonomiRådgivning går inn som ny regnskapsfører for klubben. 

Sommeren 2022 ble ØkonomiRådgivning AS en del av Frisiktkonsernet. Hensikten var å styrke posisjonen i Innlandet og målsetningen er å levere enda flere tjenester innen regnskap, rådgivning, bemanning og IT. Som en del av Frisiktkonsernet er målet å være bedriftenes foretrukne samarbeidspartner i hverdagen.

Frisiktkonsernet leverer tjenester innen økonomi og administrasjon, for å hjelpe bedrifter til bærekraftig vekst og en bedre arbeidshverdag med smarte valg og fri sikt fremover. 

På lokalavdelingene finner man solide, helhjerta og kunnskapsrike rådgivere og regnskapsførere. Våre tjenester gir bedrifter grunnlaget til både bærekraftig vekst og en bedre arbeidshverdag med smarte valg og fri sikt fremover.

MjøsSki er henrykt over samarbeidet med Frisikt, som fra 2022/23-sesongen får plass på vår trenings- og konkurransekolleksjon. Vi er trygge på at samarbeidet gir oss enda bedre økonomitjenester og styring av klubbens økonomi. Dette er en veldig viktig avtale for oss, som vi har til intensjon at skal bli god for alle parter. 

Dialogen så langt gjør oss sikre på at vi trygt kan anbefale Frisikt og ØkonomiRådgivning som rådgiver, her er det bare hyggelig og dyktige folk!   
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.