MjøsSki sommerskiskole 2024

Postet av MjøsSki den 8. Apr 2024

Det er i år 10 år siden første gang sommerskiskolen ble arrangert, og 12. - 15. august skal vi igjen møtes til fire dager med trening, samhold og nye bekjentskaper på tvers av klubber! I år er det utøvere født 2011 - 2014 som får muligheten til å bli med. Påmeldingen er nå åpen, og vi håper så mange som mulig har lyst til å melde seg på. Det er begrenset antall plasser, så vær rask! Bruk link for å komme til påmeldingen:https://group.spond.com/FQMVK

Se også vedlagte invitasjon for informasjon.

NM Langrenn del 2

Postet av MjøsSki den 29. Mar 2024

Det er alltid med skrekkblandet fryd når NM i langrenn del 2 nærmer seg. Alltid stor stas med NM, samtidig som det koster å mobilisere krefter mot slutten av en lang sesong. Ekstra spennende for juniorene som fikk lov til å starte i samme renn som seniorene på fredag på henholdsvis 10 og 5 km klassisk. Løypene på Lillehammer er som kjent harde og føret ble særdeles tungt og bløtt. Mjøsski stilte med litt redusert mannskap på grunn av skader og sykdom, men hadde likevel 6 utøvere til start. Sara, Petter og Simen som juniorer og Jonas, Mats og Anders som seniorer. Alle gjorde en flott innsats, med 4. plassen til Jonas som resultatmessig høydepunkt. 

På lørdag flyttet juniorene seg til Skeikampen for sprint fristil mens seniorene fullførte en knallhard 50 km på Lillehammer. Håvard var oppe fra sykesenga og fullførte i fin stil, mens Jonas slo til med en flott 6. plass. På Skeikampen kom Sara seg til en semifinale mens Petter og Simen ble slått ut etter prologen.

Søndag var det NC-finale for juniorene med de beste sammenlagsløperene gjennom sesongen. Sara var eneste Mjøsski-representant her og leverte en god innsats selv om toppløpet uteble. 

Solid innats av alle utøverne som representerer MjøsSki på en god måte gjennom hele helga. Velfortjent påskeferie til alle!

 

INVITASJON TIL SESONGAVSLUNING OG DUGNADSFEST

Postet av MjøsSki den 26. Mar 2024

Vi er veldig takknemlig for all den jobben dere legger ned for unga og utøverne i klubben. Det er summen av alle de små (og store) bidragene som til sammen skaper det vi sammen får til.

Derfor inviterer vi til sesongavslutning og dugnadsfest fredag 26. april kl. 19.00 på Veldre sag. 

Det vil bli god matservering via Wood Hotel by Frichs og sosialt lag. Vi spanderer litt drikke til maten, men har dere lyst på mer kan det tas med.  

Invitasjon legges også ut på Spond. Vi ber om påmelding der eller til mailadressa klubben@mjosski.no. Pga matservering ber vi om påmelding innen mandag 22. april.    

Vi håper så mange som mulig har lyst til å komme og ha en super kveld sammen med andre flotte medlemmer av MjøsSki😊 

VELKOMMEN!!!

 

Håper vi ses😊                                                                         

 

Mvh 

Styret i MjøsSki
SOMMERSKISKOLEN 2024

Postet av MjøsSki den 12. Mar 2024

I år er det 10 år siden sommerskiskolen ble arrangert første gang. Årets sommerskiskole går av stabelen i uke 33. 12.-15 august for årgangene 2011-2014. Mer informasjon og påmelding kommer om litt. Hold av dato. 
Utøverkontrakter - Økonomisk støtte

Postet av MjøsSki den 10. Mar 2024

Styret i Mjøsski har fått noen henvendelser angående økonomisk støtte til utøvere i klubben. 

Styret vil derfor presisere at Mjøsski kun benytter én standard avtale / kontrakt for absolutt alle utøvere som kvalifiserer for å søke om økonomisk støtte fra klubben. Det er ingen I Mjøsski som har noen spesialkontrakt, og alle utøvere tilbys derfor de samme vilkår. 

Så er det på den annen side svært ulikt hvordan de ulike utøvernes betingelser er i deres tilknytning til ulike kretser eller team. Styret gjennomgår derfor standardkontrakten foran hver sesong, for å tilpasse den slik at den skal kunne gi mest mulig like betingelser for alle utøvere. Slik sett får alle utøvere med rett til støtte nyte godt av et tilbud, men avhengig av hvilke forutsetninger de har i sine lag de er tilknyttet, vil den faktiske summen hver enkelt utøver maksimalt kan få i støtte, variere noe.  

Mjøsski forplikter seg kun til økonomisk støtte til utøvere under visse vilkår, samt med økonomisk forbehold.

For ordens skyld ligger standardkontrakten vedlagt hvis noen ønsker å ta en kikk på den