Nyhetsbrev våren 2017 sportslig langrenn

Postet av MjøsSki den 18. Mai 2017

I forbindelse med kretstinget i Hedmark skikrets mottok vi det synlige beviset (bildet) på at MjøsSki igjen ble beste klubb sammenlagt i Sjusjøcupen sesongen 2016/17. Dette viser at vi ikke bare har en god bredde, men også løpere som presterer godt! Gratulerer til alle i MjøsSki! Premien vil komme godt med i en samling som kommer sannsynligvis i løpet av høsten.

Etter sesongen ble det gjort en evaluering, som har ført til noen endringer av organiseringen av det sportslige opplegget. Dette kan du lese om her; Info om org.struktur langrennstreninger 2017-2018.pptx. Kort sagt "bryter" vi ut fra 15+ og danner en egen junior/senior gruppe og egen 13-16 års gruppe. Svein Erik Larsen som har vært trener for eldste valgte å gi seg etter denne sesongen. Vi takker for fantastisk bra innsats over flere år. De nye trenerne for junior/senior er Tommy Olsen, Johan Edin og Per Vollum. En trio som vil utfylle hverandre meget godt, og bidra med tonnevis av kunnskap, kompetanse og engasjement. 4.Mai ble første sesongens første fellestrening for junior/senior avholdt, og vi er godt igang. Det er blitt laget en egen facebook-gruppe som man kan melde seg inn i her; https://www.facebook.com/groups/489853051346470/.

13-16 års gruppa vil starte opp med fellestreninger fra August. Her har vi behov for trener(e). Ved interesse meld fra til Sportslig leder Sondre Bonkerud (tlf 47847088). 15-16 åringene vil få et utvidet treningstilbud med fellestreninger allerede fra Mai. I tillegg til å kunne "hospitere" på den eldste gruppa flere ganger i løpet av året.

Som ifjor blir det samling på Sognefjellet for 15+ (03 og eldre). I år blir den arrangert pinsehelga 2.6 - 5.6. med overnatting på Vassbakken camping i Skjolden (https://www.vassbakken.com/).

Foreløping deltakerliste for samlinga finner du her; Foreløpig deltakere samling sognefjellet.xlsx Hvis du ønsker å være med, må melde forfall eller har spørsmål meld ifra til Sondre Bonkerud (tlf; 47847088). Detaljert samlingsplan kommer i nærmeste fremtid.


Mvh Sportslig LangrennKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.