Kommende skisesong med mange spennende aktiviteter

Postet av MjøsSki den 29. Aug 2017


Vi ser nå framover mot en aktiv skisesong med mange spennende arrangementer! I den forbindelse vil det bli satt opp en del dugnader utover høsten og vinteren.


Sesongstart og IBU-cup på Sjusjøen

17.-19. november arrangeres sesongstart i skiskyting på Sjusjøen. Helga etter er det IBU-cup. MjøsSki har fått muligheten til å delta med en dugnadsgjeng på begge disse arrangementene.

Dette er fine dugnader å være med på hvor vi kun deltar på selve arrangementet (slipper rigging og etterarbeid). I tillegg er dette en god inntektskilde for klubben. Marker helgene i kalenderen, så vil vi komme tilbake med mer informasjon.

Hovedlandsrennet i skiskyting

1.-4 mars 2018 skal MjøsSki arrangere Hovedlandsrennet i skiskyting på Veldre sag. Sammen skal vi skape en god opplevelse og et flott arrangement! Men for å få til den folkefesten vi ønsker, er det mange forberedelser. En hovedkomitè er nedsatt og har allerede gjort en stor innsats. Men vi trenger hjelp til å komme i mål med alle forberedelsene. Forventningen fra MjøsSki er at både ski- og skiskytterforeldre deltar på dugnadene utover høsten og vinteren. Følg med på FB og vår nettside for ytterligere informasjon. Dette blir moro :o)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.