Oppsummering fra NM -Rulleskiskyting

Postet av MjøsSki den 24. Sep 2018

Det ble en helg med mye vær, våtest var det på fredagen da himmelen åpnet seg, mens sola kom på lørdagen  og søndagen. Størst utfordring laget nok vinden, og det ble en del bom. Even Mangset og Hans Kristian Sørum fikk et tøft løp på sprinten og det endte med et ublidt møte med asfalten for Even. Pga av den harde medfarten var det bare Hans Kristian som stilte opp på søndagens fellesstart for M20-21, men han gikk et bra løp og endte på en fin 11. plass, på tross av litt for mange bom.

I M17 var det Bastian og Odin som fikk en tung dag på lørdagen, det ble for mange bom og løypa var hard. Søndagens fellesstart endte med et fall for Bastian, mens Odin skjøt bra og gikk greit, noe som resulterte i en 6. plass.

Jentene våre; Amalie, Gina og Marte i K17, hadde en nokså tung dag i løypa både lørdag og søndag og med litt for ujevn skyting syns de nok at det kunne gått bedre, men Marte slo til med 5. plass, begge dagene.

Alt i alt ble det en lærerik helg der de fleste kan ta med seg noe positivt hjem. Dette var tross alt det første rennet med fire skytinger og børse på ryggen for 17-åringene. Støtteapparatet er godt fornøyd med gjennomføringen og syns at vi er heldige som får lov til å reise rundt med alle disse flotte ungdommene. Vi gleder oss til resten av sesongen - med ski på beina.

Resultatene finner dere på www.eqtiming.no


  





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.