Bli medlem i MjøsSki?

Postet av MjøsSki den 9. Jan 2019

Er du ikke medlem i MjøsSki enda, men ønsker å bli en del av en artig idrettsklubb der det skjer noe spennende hele tiden? Da kan du melde deg inn hos oss på følgende måte:


Gå inn på «Min idrett». Dersom du har bruker på «Min idrett» fra før, så bruker du den. Hvis ikke lager du en ny bruker. 

Gå på «medlemskap» og finn ny klubb. Søk opp MjøsSki, og velg hvilken gren du skal være med i (hopp, kombinert, langrenn eller skiskyting). Det er mulig å velge flere grener dersom man f.eks. skal være med både på langrenn og skiskyting. Klikk så på «send søknad».

Kontroller at alle opplysninger i Min Idrett er riktig (epostadresse, tlf.ol).


Allerede medlem?

Dersom du allerede er medlem er det fint om du kontrollerer at alle opplysningene som ligger i «Min idrett» er riktig. Vi får mye eposter i retur, det tyder på at det er mange som ligger inne med feil epost-adresser.

Kontroller også at du er knyttet til MjøsSki under «medlemskap». Vi ser at vi mangler en del i medlemsregisteret vårt, spesielt av yngre utøvere som er med på allidrett og lysløyperenn. Er du ikke knyttet opp mot MjøsSki, så søk opp MjøsSki og send søknad om medlemskap.

Faktura på medlemskontingent og treningsavgift blir sendt ut på epost.


Familiemedlemskap og enkeltmedlemskap

Kontingenten for enkeltmedlemmer er nå kr 350, mens familiemedlemskap koster kr 700. Barn over 15 år må tegne eget medlemskap. 

I tillegg til medlemskontingent må de som deltar på treninger betale treningsavgift etter følgende satser:

0-4 år: kr 0,-

7-12 år: kr 300,-

13-14 år: kr 700,-

15-16 år: kr 900,-

17år +: kr 1200,-

Hvert medlem/ hver familie regner selv ut summen av aktuelle medlemskap + evt. treningsavgifter ihht. tabellen ovenfor. 

Totalsummen innbetales til 

MjøsSki

Kontonr: 1822 38 19288

Betalingsfrist:15. januar 2018.

Hvis det ikke går frem av betalingen hvem det gjelder, er det fint hvis du kan sende en epost til medlem@mjosski.no med spesifikasjoner for hvem og hva betalingen gjelder.

Eventuelle spørsmål kan sendes via epostadressen nevnt i teksten.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.