MjøsSki får midler fra Sparebankstiftelsen

Postet av MjøsSki den 13. Feb 2020


MjøsSki, her representert ved Bjarte Holm (styreleder) og Stig Aldor Vennestrøm (søknadsansvarlig), mottok 11. februar kr 150 000,- av Sparebankstiftelsen Hedmark. 

Klubben får gavemidlene for å utbedre skiløyper og parkering på Veldre Sag. Utbedringene er en del av arbeidet som er nedlagt for å rigge anlegget for større arrangementer. 

Klubben fikk tidligere i år tildelt Equinor Norgecup langrenn for senior 28. februar til 1. mars. Gaven fra Sparebankstiftelsen Hedmark, i tillegg til en stor dugnadsinnsats i løpet av sommeren, gjør det nå mulig for MjøsSki å ta imot langrennseliten senere i vinter.


Sparebankstiftelsen Hedmark

Sparebankstiftelsen Hedmark forvalter en kapital som er bygget opp i tidligere Sparebanken Hedmark gjennom 170 års bankdrift, og deler årlig ut betydelige beløp som skal bidra til vekst og utvikling i fylket. Stiftelsens slagord er “Overskudd til å dele”.

Støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark skal bidra til å skape et aktivt og levende samfunn i hele Hedmark. Stiftelsen ønsker å støtte den frivillige og ofte dugnad-baserte innsatsen i lokalsamfunnene, og prioriterer prosjekter rettet mot barn og unge

Støtte fra stiftelsen gis til formål innen kultur og samfunn,idrett og friluftsliv, kunnskap, humanitære formål og næringsutvikling.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.