Mjøsski trenger trenere

Postet av MjøsSki den 27. Aug 2021

Nå drar det seg mot skisesong, og i den anledning trenger vi sårt flere trenere på enkelte grupper.

Mjøsski har som motto: "Flest mulig lengst mulig". For å holde dette må vi legge til rette slik at alle unger både  har det artig og passe utfordrende på trening ut i fra hver enkelt sine forutsetninger. 

Pr. nå er behovet størst på 10-12års-gruppa. Vi har Runar Hauge som hovedtrener der, men trenger helst 2 hjelpetrenere på denne gruppen. Noe spesiell trenerutdanning eller erfaring trengs ikke, da det i hovedsak består av organisering av øvelser og samling av troppene. F.eks. noen til å gå bakerst når ungene skal forflytte seg fra a-b på Veldre sag på vinteren.

Øyvind A. som tidligere var trener for 10-12gruppa er nå leder i sportslig utvalg for 13-16 år. Han har 7 år erfaring som trener og kan holde «trenerkurs» for dere foreldre som har lyst til å bidra, så dere får litt innblikk i øvelser og organisering før dere begynner.

Vi anslår omtrent 25 barn på treninger gjennom høsten og vinteren. For ungene sin del er det veldig viktig at det er nok trenere, både med tanke på differensiering og treningsutbytte for ungene.

I tillegg har vi behov for 1-2 trenere på 13-16årgangene, her er gruppa veldig splittet i alder, vekst og erfaring på ski. Derfor blir det også store skilnader på treninger. Ideelt sett trenger vi derfor en trener som kan ta seg av den yngste delen av denne gruppa, 13-14.

Ta kontakt med Kristian, Kenneth, Runar eller Øyvind hvis du har lyst og mulighet til å bidra.


Link til Spond-arrangement:

https://spond.com/client/sponds/09B24F9B66B842A5B99F24873AA8D32B


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.