SommerSki-Samling på Sognefjellet

Postet av MjøsSki den 5. Mai 2022

Oppdatering med pris:


Prisen for helga inkludert overnatting, mat og billett på skisenteret blir på 2760,- Mjøsski dekker halvparten for hver løper slik at egenandelen blir 1380,-

Prisen på overnatting forutsetter 20 stk, så en liten justering kan komme


Mjøsski inviterer til sommerski-samling på Sognefjellet 1.-3. juli 2022. Dette gjelder for alle langrennsløpere og skiskyttere fra og med årgangen 2010.

https://spond.com/client/sponds/D656572FC8D84A108706CE3A5BAD05FC

Invitasjon er sendt ut i Spond. Hvis vi ikke har oppdatert medlemslista skikkelig så kan du melde deg på ved å sende melding til Øyvind Antonsen,antonsen.oyvind@gmail.com / 91 86 44 22.


Sognefjellet er et nydelig område med gode muligheter for skitrening selv om det er sommer. Bilder og info ser dere her: https://www.sognefjellet.no/

Vi har reservert overnatting på Jotunheimen Fjellstue, ca 20 minutter unna skisenteret (https://www.jotunheimen-fjellstue.no/). Det er stor pågang på Sognefjellet om sommeren så vi må ha tidlig og bindende påmelding for å få bestilt plasser. 


Vi kommer tilbake med mer informasjon om praktisk opplegg og pris (før påmeldingsfristen), men klubben kommer til å dekke en betydelig del av kostnadene for samlingen. 


Håper noen foreldre har mulighet til å være med som sjåfører. Om det ikke frister med skitur er det også nydelig turterreng for fjellturer i området. Send en melding eller kommenter under hvis du har mulighet til å være med som sjåfør.


Velkommen til samling, dette blir veldig moro!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.