MjøsSki har gleden av å presentere Meca Fyksen as som ny sponsor!

Postet av MjøsSki den 6. Feb 2023

Vinteren 2022/23 har MjøsSki og Meca Fyksen as hatt gode samtaler om etablering av et samarbeid. Det er derfor svært gledelig å kunne informere om at Meca Fyksen as er blitt ny sponsor og samarbeidspartner for Mjøsski.

Meca Fyksen as går inn som en av de største samarbeidsavtalene våre under våre hovedsponsorer. Bidraget fra Fyksen betyr mye for at vi kan fortsette å satse bredt på barn, bredde, anlegget vårt og talentene våre. Vi er derfor veldig takknemlig for samarbeidet med Meca Fyksen, der vi merker at det er engasjement og interesse for idretten!

I tillegg til en god avtale for klubben, tilbys Mjøsskimedlemmer 15 % rabatt på Mecadeler og 10 % rabatt på arbeid ved å benytte Meca Fyksen as, så her er det penger å spare når du trenger oppfølging av bilen din! Det vil også bli tilbudt gode priser på dekk / dekkskift etc, som blir annonsert særskilt.

Meca service AS avd. Fyksen Brumunddal holder til i Nygata i sentrum. Der tilbyr plassjef Ingolf Grønvold og hans dyktige medarbeidere prisgunstig verkstedarbeid på et MECA-sertifisert elbilverksted. Tilbudet gjelder alt av behandling til de aller fleste bilmerker.

Ta vare på bilen din – levér den hos Meca Fyksen as. Da er den trygg og du har den lenger.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.