Ny belysning i lysløypa – støtte og dugnadsinnsats

Postet av MjøsSki den 8. Feb 2023

Sommeren 2022 ble det lagt ned en stor jobb i lysløypa på Veldre sag. Det nyter vi godt av nå!

Belysningen i lysløypa var dårlig og hadde behov for utskifting. Store deler av anlegget var over 30 år gammelt. I løpet av sommeren 2022 er det lagt ned en stor jobb med utskifting av stolper og lysarmaturer på stadion, og i hele lysløype, med unntak av Prærien. Totalt ble det satt opp 120 ny stolper og montert 152 nye LED-lysarmaturer (40W armaturer i løypa og 200W armaturer inne på stadion). I tillegg har den elektriske infrastrukturen blitt bygd om da strømkapasiteten på det gamle anlegget til tider var sprengt. Det er gravd nye tilførselskabler og satt inn ny hovedtavle og nye fordelinger derfra.  

Oppgraderingen hadde ikke vært mulig uten den uvurderlige støtten vi har fått. Prosjektet har latt seg realisere særlig grunnet tildeling av spillemidler Sparebankstiftelsen DNB og Sparebankstiftelsen Hedmark.

I tillegg har det blitt utført en stor dugnad i forbindelse med ombyggingen. En gruppe på 8-10 personer har stilt opp igjennom sommeren og høsten, og denne innsatsen er beregnet til kr 510.000,-. Dette viser viktigheten av dugnad, og utover Sparebankstiftelsene og klubben er det alle disse frivillige som fortjener en tanke når dere suser rundt i de flotte lyssatte løypene!

Mjøsski takker også for godt samarbeid med bl.a. Laje as, Doubloug Entreprenør as og Solberg elektro as for å ha realisert dette.

Oppgraderingen sikrer en flott lysløype og nok strøm under arrangementer og andre behov på Saga.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.