Takk for ditt bidrag til gjennomføringen av Equinor NC senior og NM U23.

Postet av MjøsSki den 15. Mar 2023


Så er Equinor NC senior og NM U23 på Veldre Sag 2023 historie. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra deltakere, støtteapparat, teknisk delegert, Norges Skiforbund m.fl. og alle ønsker seg tilbake til Veldre Sag. Det å kunne gå på "villsnø" i vårt flotte skianlegg er noe de gjerne gjør oftere. Dette takket være den innsatsen hver og en av dere legger ned, ikke bare under arrangementet, men også gjennom hele året. Uten frivilligheten stopper idretts-Norge.


Det er mange brikker som skal på plass for å få gjennomført et slikt renn. Noen har holdt på i 3/4 år med forberedelser, mens andre kom inn nå mot slutten med rigging, gjennomføring og opprydding. Hver enkelts innsats er like viktig for arrangementet, så MjøsSki og jeg skylder dere en stor TAKK for innsatsen.


Takk også til våre samarbeidspartnere; sponsorer, annonsører og bidragsytere av varer og tjenester. Denne støtten er av stor betydning for at vi kan påta oss slike arrangement, og samtidig gir det oss et bidrag til å opprettholde aktiviteter for barn og unge i vårt flotte anlegg på Veldre sag.


Takk til dere alle og velkommen tilbake ved en senere anledning 😊

Mvh

MjøsSki / Equinor NC senior og NM U23

Gunnar Elvsveen

leder org.komitéen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.