Mjøsski inngår ny samarbeidsavtale med R2 Økonomi og T.L Gruppen

Postet av MjøsSki den 26. Nov 2023

I løpet av høsten har MjøsSki hatt en god prosess i forhold til å få på plass ny samarbeidsavtale for regnskapsføring og økonomitjenester. Nå er avtalen signert, og det er svært gledelig å kunne informere om at R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS blir nye hovedsponsorer og samarbeidspartnere. R2 Økonomi tar over regnskapsføringen for Mjøsski, og vil med sine kompetente medarbeidere også kunne støtte klubben på eventuelle andre økonomispørsmål. 

Avtalen innebærer gjensidig ytelser og motytelser mellom partene, og er den hittill største klubben har signert. "At næringslivet rundt oss stiller opp på en slik måte er fantastisk for Mjøsskis satsning som skiklubb", sier styreleder Bjarte Holm. 

R2 Økonomi AS byttet navn fra Romedal Regnskap AS i 2017, og har kontorer på Rudshøgda (Stolvstadlia 14) i Ringsaker kommune, på Hamar (Furnesvegen 223) og i Romedal (Mågårdvegen 84). Tidligere var primærnæringene den viktigste kunden, men nå leverer de elektroniske økonomitjenester, eierskifte og rådgivningstjenester til alle slags bransjer. Nettopp fokus på tilstrebe en aktiv dialog med kunden for å lære det særegne i hver bransje har høyt fokus, og gjennom dette har de opparbeidet seg gode bransjekunnskaper fra forskjellige næringer.

T.L Gruppen består av flere selskaper som leverer tjenester innen mekanisk, kran, transport og bolig- og næringsbygg av mange typer. Mye av dette opereres ut i fra lokaler ved Trehøringen, hvor konsernets hovedkontor ligger.

"Våre selskaper ønsker å støtte satsning på barn og unge, da idretten er en viktig arena for å skape en sunn og god start i livet. Vi håper vårt samarbeid vil styrke både Mjøsski og våre virksomheter i nærområdet. Samtidig ønsker vi å være ett kontaktpunkt for å løses alle typer oppdrag", sier Hans Petter Dobloug, styreleder og deleier i R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS

Følg linkene for å lese mer om R2 Økonomi og T.L. Gruppen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.