Junior-treninger sesongen 2024-25

Postet av Øyvind Antonsen den 29. Apr 2024

MjøsSki kommer også neste sesong til samarbeide om junior-treninga med de andre klubbene i «Team Hedmarken». Dette teamet består i hovedsak av løpere fra Hamar, Ottestad og Vang. Dette gir ei stor og god treningsgruppe hvor alle er velkomne uansett ambisjoner til vinteren. MjøsSki stiller med Kristian som trener inn i teamet og han vil få ansvaret for å følge opp MjøsSki-løpere. I sesongen som har vært har det vært ei treningsgruppe på rundt 15 stykker gjennom vinteren fordelt på alle junior-aldre. Fra MjøsSki har Sara, Emilie og Simen vært med. Ta gjerne kontakt med de om dere lurer på hvordan treningen og miljøet er i gruppa.

Det vil også bli mulighet for juniorene å trene på Veldre Sag sammen med gruppe 13-16, med tilpasset treningsprogram og –innhold.

Viktig å påpeke at det ikke er noen form for forpliktelse eller binding å være med på team-treninger. Du kan være med på ei økt eller alle øktene, ta noen økter med teamet og noen på Saga – full frihet til å velge det som passer deg best gjennom sesongen.

Ta kontakt med utøverne som nevnt hvis du lurer på hvordan dett er, ellers så kan Kristian eller jeg svare på andre praktiske spørsmål.

Teamet har styrketrening på mandager og kommer til å starte opp igjen med barmarkstrening i løpet av mai. Informasjon om treninger blir lagt ut på FB og Spond, si ifra hvis vil være med i de gruppene.


For Juniorgruppa

Øyvind


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.