Oppsummering KM Hernes 6.-7.februar 2016

Postet av MjøsSki den 7. Feb 2016

Lørdag

Vi var 25 påmeldte MjøsSkiløpere, men pga sykdom stilte 24 til start. Denne dagen var det KM Normal for 14+, mens det var vanlig sonerenn for de minste.

Vi hadde med 5 utøvere i klassen J/G 10 nybegynnere og yngre - og jammen hadde de bra skyting - forholdene tatt i betraktning. Tåke og regn - og umulige forhold for gutta bak kikkertene og vondt for utøverne.

Amalie gikk inn til en flott førsteplass og KM-vinner - og hadde fullt hus! Gina gikk inn til sølv, Marte ble nr 5 og Emilie inn til en 7.plass i J14. I G14 ble det sølv på Odin og bronse til Bastian. Even gikk inn til sølv i G15, med Tobias på 6.plass. Helene gikk inn til bronse i J16, mens Maren tok gull i K19. Vegard gikk inn til gull og Torstein til sølv i M18


Søndag

Værforholdene var helt håpløse! Tåkehavet var tett, så innskyting ble gjort i 15 min for så å ha 5 min til å gå fram for å sjekke blinker før ny innskyting! De minste ble sendt ut - men beslutning ble tatt og fra G11 og oppover ble det omgjort til vanlig skirenn.

MjøsSki var nok en gang godt representert med 22 startende (skulle vært 27, men det var den sykdommen da....)

Sporet var nok litt sugende og tungt i dag, men fine tider på minste. Amalie gikk inn til førsteplass, med Marte på en andre og Gina på fjerde i J14. Odin trakk det lengste strået foran Bastian i G14, mens Even endte på en 3.plass i G15. Helene vant j16, og Vegard vant foran Torstein i M18.


Bilde fra søndag.....


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.