Invitasjon til klubbens Kick-off samling 19.-20.nov

Postet av MjøsSki den 9. Okt 2016

Invitasjon til Kick-off samling skisesongen 2016/2017 MjøsSki

MjøsSki har gleden av å invitere alle medlemmer m/familier til kick-off samling for skisesongen 2016/2017 på Rustad Gård hotell/fjellstue på Sjusjøen 19.-20. november.

Vi har booket hele hotellet/fjellstuen som ligger i hjertet av Sjusjøen. Hotellet/fjellstuen har kapasitet til i overkant av 80 stk, og vi håper på fullt hus! Oppholdet består av lunsj og middag lørdag, og frokost søndag morgen. Rustad har 45 rom, alle med dusj/WC, TV og 84 senger. Det er flere oppholdsrom, bordtennis, biljard, 2 badstuer og tørkerom. I tillegg til stor og moderne skistall.

Det vil bli lagt opp til ulike treningsøkter fra ankomst lørdag morgen til søndag formiddag. Med tilrettelagte aktiviteter fra de minste til de største. De ulike treningsgruppene vil ha opplegg for lek og trening på snø. Vi håper at dette vil bli en god anledning til å komme seg på snø for mange i denne sesongen. Om snøen ikke skulle ha lagt seg, blir det barmarksøkter eventuelt trening på kunstsnøanlegget på Natrudstilen. Noen av våre eldre aktive utøvere vil stille som instruktører/trenere på ei økt for de yngre løperne (under 13 år).

Håper mange har lyst til å være med på en sosial og aktiv helg som innledning til det som skal bli en fantastisk skisesong. Vi ønsker spesielt de yngre gruppene og nye medlemmer velkommen, dette er en gylden mulighet til å bli bedre kjent med andre barn og foreldre i klubben!

Priser for helgen:

Voksen (over 16 år): 750,-

Barn 4 – 16 år: 375

Påmelding gjennom denne lenken https://goo.gl/forms/MrhH1bXgQXXOsOwx1

Påmeldingsfristen er 31.oktober. Påmeldingen er bindende.

Ytterligere informasjon med detaljert program for helgen vil komme når samlingen nærmer seg. Spørsmål kan rettes til Arild Johansen tlf 913 73 378 eller Sondre Bonkerud 478 47 088. Eller på Mail til Mjosski.sport@gmail.com

Vi ser frem mot en strålende skihelg som vil kick-starte en fantastisk skisesong!

Med hilsen fra sportslig utvalg i MjøsSki


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.