Info om klubbsamling Rustad, klubbkolleksjon, fotosession og låneski

Postet av MjøsSki den 13. Nov 2016

Klubbsamling på Rustad hotell sjusjøen (19.-20.nov)

MjøsSki sin klubbsamling på Rustad hotell sjusjøen nærmer seg. Praktisk info, deltakerliste og romfordeling finner du her Infoskriv om klubbsamlinga på Rustad.docx

Klubbkolleksjon

På grunn av en forsinkelse fra leverandør har klubbkolleksjonen latt vente på seg. Nå skal imidlertid tøyet være klar for prøving og bestilling forhåpentligvis førstkommende tirsdag (15.11) på Intersport Brumunddal. Det vil bli sendt ut melding når det er klart.

Fotoshoot med Ricardo torsdag 17.11 kl. 1730

Torsdag 17. november får vi ei litt alternativ start på treningsøkta på saga. Vi får besøk av fotograf Ricardo i Brumunddal. Han skal hjelpe oss å ta en del situasjonsbilder av utøverne som blant annet skal benyttes i MjøsSki magasinet.

Vi ber om at alle møter kl 17.30 denne ettermiddagen slik at vi har litt ekstra tid. De som har fått nytt team-tøy tar på seg både racingdress og skidress, slik at vi kan få tatt bilder med begge deler. Hvis ikke møt opp i fjorårets. De eldste skiskytterne ber vi om å ta med seg geveret sitt, slik at vi også kan få tatt noen gode bilder på standplass.

Vi ber om at foreldre som ikke ønsker at bilder av sine barn skal benyttes i forbindelse med MjøsSki magasinet, på FB, nettsiden eller i andre sammenhenger der MjøsSki skal presenteres, tar kontakt med Eli Hveem Krogsti på tlf 917 40 525.

Velkommen på trening/ fotoshoot på torsdag!

Låneski

Mjøsski har over flere år hatt en ordning med utlån av skøyteski for barn i aldersgruppen 8- 11 år, altså årgangene fra og med -06 til og med -09 dette året her.

Vi har ca 40 par ski og 10 par sko til utlån. Skiene er fra 115 cm til cm 160 lange.

Det er først til mølla prinsippet som gjelder og vi forsøker å tilby flest mulig ski, selv om det kan være noe utfordring med skilengder osv.

Send epost til bjarte.holm@nav.no for søknad om ski.

Frist for søknad settes til 27 november. Oppgi lengde på barnet og eventuelt skostørrelse, samt kontaktinfo.

Skiene står lagret skiene på Veldre sag. Det vil bli mulighet for å hente de ut i forbindelse med skitreninga på veldre sag torsdag 17.11.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.