NM Langrenn del 2

Postet av MjøsSki den 29. Mar 2024

Det er alltid med skrekkblandet fryd når NM i langrenn del 2 nærmer seg. Alltid stor stas med NM, samtidig som det koster å mobilisere krefter mot slutten av en lang sesong. Ekstra spennende for juniorene som fikk lov til å starte i samme renn som seniorene på fredag på henholdsvis 10 og 5 km klassisk. Løypene på Lillehammer er som kjent harde og føret ble særdeles tungt og bløtt. Mjøsski stilte med litt redusert mannskap på grunn av skader og sykdom, men hadde likevel 6 utøvere til start. Sara, Petter og Simen som juniorer og Jonas, Mats og Anders som seniorer. Alle gjorde en flott innsats, med 4. plassen til Jonas som resultatmessig høydepunkt. 

På lørdag flyttet juniorene seg til Skeikampen for sprint fristil mens seniorene fullførte en knallhard 50 km på Lillehammer. Håvard var oppe fra sykesenga og fullførte i fin stil, mens Jonas slo til med en flott 6. plass. På Skeikampen kom Sara seg til en semifinale mens Petter og Simen ble slått ut etter prologen.

Søndag var det NC-finale for juniorene med de beste sammenlagsløperene gjennom sesongen. Sara var eneste Mjøsski-representant her og leverte en god innsats selv om toppløpet uteble. 

Solid innats av alle utøverne som representerer MjøsSki på en god måte gjennom hele helga. Velfortjent påskeferie til alle!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.