Takk for ditt bidrag til gjennomføringen av Equinor NC senior og NM U23.

Postet av MjøsSki den 15. Mar 2023


Så er Equinor NC senior og NM U23 på Veldre Sag 2023 historie. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra deltakere, støtteapparat, teknisk delegert, Norges Skiforbund m.fl. og alle ønsker seg tilbake til Veldre Sag. Det å kunne gå på "villsnø" i vårt flotte skianlegg er noe de gjerne gjør oftere. Dette takket være den innsatsen hver og en av dere legger ned, ikke bare under arrangementet, men også gjennom hele året. Uten frivilligheten stopper idretts-Norge.


Det er mange brikker som skal på plass for å få gjennomført et slikt renn. Noen har holdt på i 3/4 år med forberedelser, mens andre kom inn nå mot slutten med rigging, gjennomføring og opprydding. Hver enkelts innsats er like viktig for arrangementet, så MjøsSki og jeg skylder dere en stor TAKK for innsatsen.


Takk også til våre samarbeidspartnere; sponsorer, annonsører og bidragsytere av varer og tjenester. Denne støtten er av stor betydning for at vi kan påta oss slike arrangement, og samtidig gir det oss et bidrag til å opprettholde aktiviteter for barn og unge i vårt flotte anlegg på Veldre sag.


Takk til dere alle og velkommen tilbake ved en senere anledning 😊

Mvh

MjøsSki / Equinor NC senior og NM U23

Gunnar Elvsveen

leder org.komitéenHovedlandsrennet skiskyting 2023

Postet av MjøsSki den 11. Mar 2023

Hovedlandsrennet i skiskyting fant sted på Skillevollen skiarena i Mo i Rana. 7 stk utøvere fra MjøsSki var representert. Sunniva, Leah og Lilli-Kristine i J15, Aksel, Martin og Torgrim i G15 og Sondre i G16.

Skillevollen ga som forventet noe utfordringer i forhold til vær og vind. Heldigvis ble det bedre enn fryktet. Vi kom til ingen snø og regnvær nede ved kysten - hvor vi sammen 4 andre fra Hedmark skikrets bodde samlet på Yttervik camping. Ungdommene, lå alle i hovedhuset. Her det ble det ordnet felles frokost, lunsj og middag til hele gjengen hver dag. Frode holdt stødig kurs og hadde full kontroll på alt og alle. I tillegg var han oppe om morgen og kokte havregrøt og satte fram frokost. Vi andre var alltid noen minutter etter:)

Treningsdag torsdag var det både snø og vind. Fredag våknet vi til 20-30 cm nysnø. Jentene fikk brukbare forhold, mens guttene fikk det verre. Her vekslet det fra snøbyger og vind til solkløtt. Best å stå riktig vei når vinden kom, ellers så en ingenting. Fredag viste Sunniva og Torgrim solid skyting med henholdsvis 9 og 8 treff. 

Lørdag var guttene først ute og fikk igjen noe dårligere forhold enn jentene. Jentene hadde jevn vind fra venstre under innskyting, men når rennet startet hadde den skiftet retning og det blåste fra høyre for deretter å bli nesten vindstille. Dette skapte selvsagt noe utfordringer for alle på standplass. Ida Skolegården fra Åsnes og Hedmark tok gull i J16 -som ble feiret med god mat.

Søndag var det stafett, og dagen kom det strålende vintervær. Aksel knallet til med en sterk førstetappe for laget sitt. Etter endt stafett fant vi bare fornøyde utøvere. For stafett er moro og spennende. Så var det å vende nesen sørover, enten med tog eller bil. 

Det var en glede å være med hele gjengen på tur. Neste år blir hovedlandsrennet på  Lillehammer.Åpen Stadion med Skisprell 13. mars

Postet av MjøsSki den 6. Mar 2023

Mandag 13. mars 1700-1930 er det åpen stadion med skisprell på Veldre sag.

Her vil det bli diverse skileik-aktiviteter i og rundt akebakken samt gratis pølser og saft. Det blir også mulighet for å prøve skiskyting. 

Alle er velkomne, og vi håper spesielt de som er nysgjerrige på Mjøsski og ski-aktiviteter møter opp for å se hvor fint det er på Veldre sag. 

Årsmøte 27.mars 2023

Postet av MjøsSki den 5. Mar 2023