Treningssamling i Sälen

Postet av MjøsSki den 25. Sep 2023


I helga (22.-24/9-23) ble 13-16 åringene og junior, invitert med på treningssamling sammen med Moelven-Næroset Ski/ Team Sjusjøen til Sälen. Det har vært en bra treningssamling både aktivt og sosialt. MjøsSki hadde med fem løpere; Pål, Aksel, Sunniva, Tiril og Isak. Kristian har vært med som trener. I tillegg til gode treningsøkter har det vært bading og bowling. Søndag var det myrrugby og konkurranser (Mesternes Mester).  

Takk for en fin samling.Invitasjon til regionmøter i regi av Hedmark Skikrets

Postet av MjøsSki den 24. Sep 2023

Til alle skiklubber i Hedmark!

Skikretsen har glede av å invitere alle våre medlemsklubber til regionmøter på Hamar, Kongsvinger og Rendalen/Tylldalen i uke 39 og 44.

Vi ønsker å bli bedre kjent med klubbene våre, og vi håper at møtene skal bidra til inspirasjon og erfaringsutveksling på tvers av klubber og miljøer.

Målgruppa for møtene våre er klubbledere, styremedlemmer, rennledere, trenere, løypekjørere og andre frivillige som kan ha interesse.

Invitasjon og påmelding til hvert enkelt møte finner du her: Regionmøter for skiklubber i Hedmark (skiforbundet.no)

Møtene avholdes her:

  • Hamar tirsdag 26. september
  • Kongsvinger 27. september
  • Rendalen/Tylldalen 2. november

 

Håper vi ses!

 

Med vennlig hilsen

 

Hallgeir Garmo

AdministrasjonssjefAllidrett/Skilek

Postet av MjøsSki den 21. Sep 2023

Vi starter opp igjen med allidrett i Fagerlund hallen i år, for barn født 2017, 2018 og 2019.

Her blir det masse moro, lek og forskjellige aktiviteter. Vi leker sisten, lager hinderløype, ballspill og masse mer! Gjennom leken vil barna øve inn grunnkoordinasjon som hoppe, hinke, stupe kråke, løpe og lek med ball.

Vi starter opp mandag etter høstferien, (uke 42), 16. Oktober 

Treningene finner sted i Fagerlundhallen klokken 18.00-19.00. 

Vi er inne i gymsalen frem til det kommer snø, og etter det møter vi opp på Veldre Sag til skilek. Målet vårt for disse kveldene på Veldre Sag er at barna skal synes det er gøy å gå på ski og føle at de mestrer dette!

Dette er også en veldig fin arena til å møte andre barn fra andre barnehager som kanskje også blir klassekamerater på skolen.


Om du ønsker å melde på ditt/dine barn eller har spørsmål rundt dette, kontakt Mari Sørby (mari_soerby@hotmail.com)

For påmelding trenger vi:

  • Foresattes navn, telefonnummer og mailadresse
  • Barnets navn og fødselsdato

Dette legger vi inn i Spond (kan lastes ned som app), der vil du som forelder ha mulighet til å følge med på informasjon om allidrett- og skilekaktivitene og melde fra om ditt barn kommer på trening eller ikke.DUGNAD NATRUDSTILEN 11. OG 12. NOVEMBER 2023

Postet av MjøsSki den 20. Sep 2023

Det er snart klart for sesongstart skiskyting på Natrudstilen og Mjøsski stiller i tradisjonen tro med dugnad denne helga. Vi trenger 60 personer hver av dagene. Det må påberegnes å arbeide fra ca kl. 8-15:30. Gi tilbakemelding hvilken dag/dager som passer. Typiske oppgaver er å koste matter (passer ofte for yngre utøvere), skrive bom og trykke bom, våpenkontroll, plukke skudd osv. Meld dere på til bjarte.holm@nav.no, tlf 91358134 eller monieng@lyse.net, tlf 93203308 innen 16.oktober. Dette er en svært inntektsbringende dugnad til klubben hvor vi tjener 600 kr per person per dag. 

 

Se informasjon om sesongåpningen her:

https://sesongstartskiskyting.no/
Familiesamling Rustad hotell - Sjusjøen 25.-26. November 2023

Postet av MjøsSki den 16. Sep 2023

Årets familiesamling blir også i år på Rustad Hotel på Sjusjøen. Sett av lørdag 25.November til søndag 26.November. Dette blir en helg stappet med trening og god stemning. Vi oppfordrer alle til å melde seg på, da dette er en sosial og fin tur for å komme i gang til vinteren.

Vi kjører påmelding via Spond som tidligere år. Du/dere kan også melde dere på direkte til monieng@lyse.net. 

 Sjusjøen stiller dessverre ikke med snø-garanti, men vi krysser fingrene for at vi får en snørik samling slik at vi kan spenne på oss skiene.

Priser er følgende;

Kr 1738,­- for 1 døgn og tre måltider/16år - voksen

Kr 1300,- for 1 døgn og tre måltider/barn 4-15 år

 Kr 495,­- for ekstra middag

Kr 355,- for ekstra lunsj

Kr 200,­- pr døgn for tillegg for enkeltrom.

 Det blir fullpensjon med to måltider lørdag og ett måltid søndag.

Mjøsski dekker også i år 50% av summen for våre betalende medlemmer.  

Påmeldingsfrist: 6.November.

NB! Påmeldingen er bindende etter utgått påmeldingsfrist. Anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring som kan dekke kostnader ved forfall som skyldes sykdom eller skade. 

Mer info om samlingen kommer nærmere!