Mjøsskimagasinet 2023/24 er klart!

Postet av MjøsSki den 19. Des 2023

Endelig er årets utgave av Mjøsskimagasinet klart! Her får du et innblikk i hva som skjer i klubben i de ulike undergruppene, praktisk info om medlemskap og økonomisk støtte til utøvere, kart over løypenett og lysløyperenn, flotte artikler om årets sommerskiskole, skiskytterskole, familiesamling på Rustad og masse masse mer.

En stor takk til alle bidragsytere som på ulike hvis har gjort det mulig å få til et flott magasin også i år. Og tusen takk til næringslivet og alle annonsører som har stilt opp! Til sammen er hvert bidrag et samlet resultat som vi er veldig glad for å kunne publisere. 

Papirversjoner kommer i omløp i løpet av romjulen og på lysløyperenn m.m. utover vinteren,

God lesning!  

Hilsen Mjøsski

Trykk her for leservennlig webversjon
Markering av nytt bygg og foreldrekaffe

Postet av MjøsSki den 3. Des 2023

I morgen (mandag 11/12-23) markerer vi ferdigstilling av nytt bygg på Veldre sag med salg av kaffe og kringle inne i det nye bygget til foreldre mens utøverne trener. Etter treninga vil utøverne få gratis varm saft og boller ute på stadion. På mandager framover vil det være åpent hus med mulighet for å kjøpe kaffe og mingle litt mens utøverne trener. Mandag 18.12 vil det bli servert grøt til utøverne etter trening. Foreldre-kaffen vil da også bli i Sagstua. 

Vel møtt!!
Mjøsski inngår ny samarbeidsavtale med R2 Økonomi og T.L Gruppen

Postet av MjøsSki den 26. Nov 2023

I løpet av høsten har MjøsSki hatt en god prosess i forhold til å få på plass ny samarbeidsavtale for regnskapsføring og økonomitjenester. Nå er avtalen signert, og det er svært gledelig å kunne informere om at R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS blir nye hovedsponsorer og samarbeidspartnere. R2 Økonomi tar over regnskapsføringen for Mjøsski, og vil med sine kompetente medarbeidere også kunne støtte klubben på eventuelle andre økonomispørsmål. 

Avtalen innebærer gjensidig ytelser og motytelser mellom partene, og er den hittill største klubben har signert. "At næringslivet rundt oss stiller opp på en slik måte er fantastisk for Mjøsskis satsning som skiklubb", sier styreleder Bjarte Holm. 

R2 Økonomi AS byttet navn fra Romedal Regnskap AS i 2017, og har kontorer på Rudshøgda (Stolvstadlia 14) i Ringsaker kommune, på Hamar (Furnesvegen 223) og i Romedal (Mågårdvegen 84). Tidligere var primærnæringene den viktigste kunden, men nå leverer de elektroniske økonomitjenester, eierskifte og rådgivningstjenester til alle slags bransjer. Nettopp fokus på tilstrebe en aktiv dialog med kunden for å lære det særegne i hver bransje har høyt fokus, og gjennom dette har de opparbeidet seg gode bransjekunnskaper fra forskjellige næringer.

T.L Gruppen består av flere selskaper som leverer tjenester innen mekanisk, kran, transport og bolig- og næringsbygg av mange typer. Mye av dette opereres ut i fra lokaler ved Trehøringen, hvor konsernets hovedkontor ligger.

"Våre selskaper ønsker å støtte satsning på barn og unge, da idretten er en viktig arena for å skape en sunn og god start i livet. Vi håper vårt samarbeid vil styrke både Mjøsski og våre virksomheter i nærområdet. Samtidig ønsker vi å være ett kontaktpunkt for å løses alle typer oppdrag", sier Hans Petter Dobloug, styreleder og deleier i R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS

Følg linkene for å lese mer om R2 Økonomi og T.L. Gruppen
Familiesamling Rustad hotell - Sjusjøen 25.-26. November 2023

Postet av MjøsSki den 15. Nov 2023

Det nærmer seg familiesamling på Rustad Hotell og Fjellstue på Sjusjøen. Det ligger an til flotte vinterforhold til årets samling. Se vedlagte informasjon for program og pakkeliste. Hver aldersgruppe får mer informasjon i sine respektive spond-grupper i forhold til type treningsøkter. Ta kontakt dersom spørsmål, Monica Engeskaug, tlf. 93203308. Middag er blitt flyttet fram til kl. 18. Mulig økt to på lørdag blir framskyndet noe. Dere får beskjed av trenerne etter første økt.

Program familiesamling Rustad 2023.pdf
Tusen takk for dugnadsinnsats sesongstart skiskyting Natrudstilen

Postet av MjøsSki den 13. Nov 2023

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige fra MjøsSki som stilte opp under dugnaden på sesongåpning skiskyting på Natrudstilen helga som var. 
Mannskapsliste og info dugnad sesongåpning 11. og 12.11

Postet av MjøsSki den 10. Nov 2023

Da er mannskapsliste klar. Den ligger vedlagt. Det kan forekomme endringer på oppgaver. Disse får direkte beskjed. 

Akkrediteringskort hentes av de som står på mannskapslisten som er lagt ut nede på kontoret  som anvist. Parkeringsbevis skal dere også få der. Hvis ikke så skal det holde med akkrediteringen for å kjøre gjennom. Bommen er skrudd av også. 

Kontoret er åpent tidlig på morgenene renndagene (fra 07:30/08:30). 

Akkrediteringskontoret (Sjusjøvegen 1563) har åpent:

Lørdag: kl. 07:30-13

Søndag: kl. 8:30 -

På renndagene må man registrere seg i flerbrukshallen (etter man er akkreditert) senest kl 8:30 lørdag og kl 9:30 søndag.

Les vedlagte skriv nøye, der finnes all informasjon og kart over området.

Mannskapsliste 09.11.2023 (8).xlsx

Ta på godt med klær! Dere som har MjøsSki luer/pannebånd/tøy ta på dette.
Kafevaktlister MjøsSki 2023/24

Postet av MjøsSki den 6. Nov 2023

Vedlagt ligger kafevaktliste for kommende skisesong. Ta kontakt med Carina Krogstie dersom spørsmål. Tlf 99129825. Minner om at den øverste er gruppeleder og må ta kontakt med de andre på gruppa noen dager i forkant. I Spond finner dere liste med mobilnummer til alle på gruppene. Dersom man ikke har mulighet til å stille må oppsatt dag er man selv ansvarlig for å bytte med noen andre.

I  tillegg blir det dugnader helga 10.-11.2 (ØM skiskyting) og 17.2 (MjøsSki-crossen/Veldrerennet) Eini Simensen er ansvarlig for kafe 10.-11.2.24 og Anne-Kirsten Helland er ansvarlig for kafe 17.2.24.

Vedlagt liste over arrangement-komiteer (startnrutdeling, tidtaking): Arrangementkomiteer tidtaking - lysløyperenn i MjøsSki sesongen 2023-2024.pdf

Dugnadsliste standplass: Dugnadsliste standplass 2324.pdf
INFORMASJON DUGNAD SESONGÅPNING NATRUDSTILEN 11. OG 12.NOVEMBER

Postet av MjøsSki den 2. Nov 2023

Ny info: de som evt har tenkt seg innom akkrediteringskontoret i morgen (torsdag) må vente til gjøremålslistene er sendt ut. Vi venter på disse fra arrangør og de skal være på plass i løpet av morgendagen. 


Her kommer litt informasjon vedrørende neste helgs dugnad. Oppsett med spesifikke gjøremålslister sendes ut i løpet av neste uke. Les vedlagte skriv nøye, der finnes all informasjon og kart over området 

Anbefaler å hente ut akkrediteringskort på forhånd, evt tidlig på morgenene renndagene (fra 07:30/08:30)

Akkretideringskontoret (Sjusjøvegen 1563) har åpent:

Torsdag: kl. 12-16

Fredag: kl. 11-18

Lørdag: kl. 07:30-13

Søndag: kl. 8:30 -

På renndagene må man registrere seg i flerbrukshallen (etter man er akkreditert) senest kl 8:30 lørdag og kl 9:30 søndag.  

Godt oppmøte på foreldremøte og kick off 23.10.23

Postet av MjøsSki den 2. Nov 2023

Tusen takk til sponsorer, trenere og foreldre som møtte opp på kick off på Veldre sag mandag 23.10.23. Siw Elin Weideborg og Lars Kilanger fra Sparebank 1 Østlandet holdt en fin presentasjon om hva de gjør for idretten og om deres tjenester. Kristian Larsen fra NRP hadde med prøvekolleksjon på klubbkolleksjon og informasjon om bestilling. Minner her om fristen som utløper søndag 05.11.23. 

Mari Sørby Tollan holdt foreldremøte for langrenn, og May-Linn Holøien Lagmandsveen holdt foreldremøte for skiskyttere. Trenerne snakket om hvordan de planlegger årets sesong. Ta kontakt med de dersom det er spørsmål i forhold til treninger.

Vedlagt finnes pdf fil fra kick off. Minner om at det blir dugnader 10.-11.2 (ØM skiskyting), 17.2 (MjøsSki crossen/Veldrerennet) og 6.-7.4 (KM skiskyting). Sett av datoer allerede nå! 

Vil samtidig takke for alle som ga bort, solgte og kjøpte både utstyr og klær i forbindelse med byttedagen mandag 30.10 utenfor Fagerlundhallen.

Samarbeidsavtale mellom Mjøsski og Fønix treningssenter

Postet av MjøsSki den 1. Nov 2023

Mjøsski og Fønix er enig om en samarbeidsavtale med trening i fokus! Her får alle Mjøsskimedlemmer muligheten til å tegne gunstige treningsavtaler. Den aller beste prisen er myntet på den aktive utøveren, da både Mjøsski og Fønix ønsker å gi de som satser et komplimenterende tilbud til den vanlige treningen. 

Men også det "helt vanlige Mjøsskimedlemmet" - enten du er aktiv mosjonist eller forelder til barn som er med - får et tilbud til rabatert pris. Her er det penger å spare, og det er mulig å begynne å trene i morgen eller konvertere allerede etablert treningsavtale til "Mjøsskiavtalen". Eneste kriteriet for den gode prisen er at du er Mjøsskimedlem.

Samarbeidet mellom Fønix og Mjøsski er myntet på treningsglede, og det viktigste for oss begge er å legge til rette for aktivitet og gode treningsmuligheter. Så er det også muligheter for både Fønix og Mjøsski som en del av avtalen, så dette er en avtale som er god for mjøsskimedlemmet, Mjøsski som klubb og Fønix. 

Kunne du tenke deg å undersøke muligheten? Sett deg inn i vedlegget ift priser og betingelser, og ta kontakt med Fønix. 

Infoskriv Mjøsskimedlemmer - Samarbeidsavtale Fønix og Mjøsski.pdf
Bestilling av klubbtøy - teamshop Mjøsski og frister

Postet av MjøsSki den 25. Okt 2023

OBS! Frist for bestilling utsatt til 5.11 kl. 23:59

Det er nå klart for bestilling av klubbtøy for sesongen gjennom opprettet teamshop for Mjøsski og gjennom vår samarbeidspartner NRP som adminstrerer dette mot Dæhlie. Ved å registrere deg som bruker og bestille ønsket bekledning via portalen, vil du få klærne levert hjem i postkassa. 

Frist for bestilling er 2. november kl. 23:59. Dæhlie sender bestillingen til produsent fredag 3.11 slik at vi skal få levert klærne til medio desember. 

Det er viktig at du/dere leser vedlegget og setter dere inn i hvordan dere registrerer profil som kobles til Mjøsski og andre forutsetninger.

Ved usikkerhet rundt størrelser etc. er det fortsatt mulig å prøve klær hos NRP i Brugata 19.

 

 

VIKTIG MELDING ANG REFUSJON:

Det er utfordrende å få rettet prisene i teamshoppen innen bestillingsfristen. Dere må derfor bestille klær til angitt pris, også vil Mjøsski refundere dere. Etter bestilling sender du en e-post til palsh@hotmail.com innen 15. november-23 med info om hva du har kjøpt/ønske om refusjon. Vi refunderer hver enkelt. 

Mjøsski støtter som tidligere kjøp av klubbtøy med kr 200,- for jakke, kr 100 for vest og kr 50,- for lue/pannebånd.
BYTTEKVELD

Postet av MjøsSki den 23. Okt 2023

Har du/dere skiutstyr eller skiklær som ikke passer lenger? Eller trengs det noe nytt utstyr til kommende skisesong?

Mandag 30.oktober fra klokka 17:45-19:15 utenfor Fagerlundhallen. 

Man er selv ansvarlig for sitt salg. Har du/dere ikke mulighet til å være der må man merke det man ønsker å selge med pris og telefonnummer med vipps. Det er også mulighet til å donere pengene det selges for til MjøsSki. Utstyr/klær som skal selges/gis bort må bringes til arrangementet av hver enkelt og man må hente igjen det som eventuelt ikke blir solgt/gitt bort.

Det blir også salg av kaffe og kake.

 

 

Med vennlig hilsen 

Styret i MjøsSki
Oppdatert instruks kafeteria

Postet av MjøsSki den 22. Okt 2023

Oppdatert instruks for kafeteria Sagstua
Kick off sesongen 23/24 / foreldremøte

Postet av MjøsSki den 9. Okt 2023

Her vi blant annet NRP møte med kolleksjon på klubbekledning. 
Klubbtøy 2023/2024

Postet av MjøsSki den 8. Okt 2023

Prøvekolleksjon er på plass og klubbtøy kan nå prøves hos vår samarbeidspartner NRP i Brugata 19 for bestilling for sesongen. 

I år blir det trolig noen endringer på bestilling av klubbtøy. Det vil i utgangspunktet kun være prøving hos NRP, bestillingen skal utføres direkte Dahlie.no sine klubbsider og levering kommer rett hjem i postkassa. 

Vi kommer straks tilbake med detaljene vedrørende dette.

 
Treningssamling i Sälen

Postet av MjøsSki den 25. Sep 2023


I helga (22.-24/9-23) ble 13-16 åringene og junior, invitert med på treningssamling sammen med Moelven-Næroset Ski/ Team Sjusjøen til Sälen. Det har vært en bra treningssamling både aktivt og sosialt. MjøsSki hadde med fem løpere; Pål, Aksel, Sunniva, Tiril og Isak. Kristian har vært med som trener. I tillegg til gode treningsøkter har det vært bading og bowling. Søndag var det myrrugby og konkurranser (Mesternes Mester).  

Takk for en fin samling.
Invitasjon til regionmøter i regi av Hedmark Skikrets

Postet av MjøsSki den 24. Sep 2023

Til alle skiklubber i Hedmark!

Skikretsen har glede av å invitere alle våre medlemsklubber til regionmøter på Hamar, Kongsvinger og Rendalen/Tylldalen i uke 39 og 44.

Vi ønsker å bli bedre kjent med klubbene våre, og vi håper at møtene skal bidra til inspirasjon og erfaringsutveksling på tvers av klubber og miljøer.

Målgruppa for møtene våre er klubbledere, styremedlemmer, rennledere, trenere, løypekjørere og andre frivillige som kan ha interesse.

Invitasjon og påmelding til hvert enkelt møte finner du her: Regionmøter for skiklubber i Hedmark (skiforbundet.no)

Møtene avholdes her:

 • Hamar tirsdag 26. september
 • Kongsvinger 27. september
 • Rendalen/Tylldalen 2. november

 

Håper vi ses!

 

Med vennlig hilsen

 

Hallgeir Garmo

Administrasjonssjef
Allidrett/Skilek

Postet av MjøsSki den 21. Sep 2023

Vi starter opp igjen med allidrett i Fagerlund hallen i år, for barn født 2017, 2018 og 2019.

Her blir det masse moro, lek og forskjellige aktiviteter. Vi leker sisten, lager hinderløype, ballspill og masse mer! Gjennom leken vil barna øve inn grunnkoordinasjon som hoppe, hinke, stupe kråke, løpe og lek med ball.

Vi starter opp mandag etter høstferien, (uke 42), 16. Oktober 

Treningene finner sted i Fagerlundhallen klokken 18.00-19.00. 

Vi er inne i gymsalen frem til det kommer snø, og etter det møter vi opp på Veldre Sag til skilek. Målet vårt for disse kveldene på Veldre Sag er at barna skal synes det er gøy å gå på ski og føle at de mestrer dette!

Dette er også en veldig fin arena til å møte andre barn fra andre barnehager som kanskje også blir klassekamerater på skolen.


Om du ønsker å melde på ditt/dine barn eller har spørsmål rundt dette, kontakt Mari Sørby (mari_soerby@hotmail.com)

For påmelding trenger vi:

 • Foresattes navn, telefonnummer og mailadresse
 • Barnets navn og fødselsdato

Dette legger vi inn i Spond (kan lastes ned som app), der vil du som forelder ha mulighet til å følge med på informasjon om allidrett- og skilekaktivitene og melde fra om ditt barn kommer på trening eller ikke.
DUGNAD NATRUDSTILEN 11. OG 12. NOVEMBER 2023

Postet av MjøsSki den 20. Sep 2023

Det er snart klart for sesongstart skiskyting på Natrudstilen og Mjøsski stiller i tradisjonen tro med dugnad denne helga. Vi trenger 60 personer hver av dagene. Det må påberegnes å arbeide fra ca kl. 8-15:30. Gi tilbakemelding hvilken dag/dager som passer. Typiske oppgaver er å koste matter (passer ofte for yngre utøvere), skrive bom og trykke bom, våpenkontroll, plukke skudd osv. Meld dere på til bjarte.holm@nav.no, tlf 91358134 eller monieng@lyse.net, tlf 93203308 innen 16.oktober. Dette er en svært inntektsbringende dugnad til klubben hvor vi tjener 600 kr per person per dag. 

 

Se informasjon om sesongåpningen her:

https://sesongstartskiskyting.no/

Familiesamling Rustad hotell - Sjusjøen 25.-26. November 2023

Postet av MjøsSki den 16. Sep 2023

Årets familiesamling blir også i år på Rustad Hotel på Sjusjøen. Sett av lørdag 25.November til søndag 26.November. Dette blir en helg stappet med trening og god stemning. Vi oppfordrer alle til å melde seg på, da dette er en sosial og fin tur for å komme i gang til vinteren.

Vi kjører påmelding via Spond som tidligere år. Du/dere kan også melde dere på direkte til monieng@lyse.net. 

 Sjusjøen stiller dessverre ikke med snø-garanti, men vi krysser fingrene for at vi får en snørik samling slik at vi kan spenne på oss skiene.

Priser er følgende;

Kr 1738,­- for 1 døgn og tre måltider/16år - voksen

Kr 1300,- for 1 døgn og tre måltider/barn 4-15 år

 Kr 495,­- for ekstra middag

Kr 355,- for ekstra lunsj

Kr 200,­- pr døgn for tillegg for enkeltrom.

 Det blir fullpensjon med to måltider lørdag og ett måltid søndag.

Mjøsski dekker også i år 50% av summen for våre betalende medlemmer.  

Påmeldingsfrist: 6.November.

NB! Påmeldingen er bindende etter utgått påmeldingsfrist. Anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring som kan dekke kostnader ved forfall som skyldes sykdom eller skade. 

Mer info om samlingen kommer nærmere!


Kontroller Emit-brikke før sesongstart

Postet av MjøsSki den 3. Sep 2023

Dette gjelder fra 11 år og oppover som benytter seg av egne brikker:

Info fra Emit:

Alle emiTag-brikker som har serienr lavere enn 4 053 005 skal byttes inn før vintersesongen 2023/2024. Det er ikke lenger mulig å bytte batteri på emiTag-brikker, da elektronikken er tildekket av støpemasse for å være 100% vanntett. Emit gir 25% rabatt på ny brikke, dersom man har en gammel emiTag-brikke, som ønskes byttes inn med en ny brikke. Bestill i så fall ny emiTag V3 med 25% innbytterabatt og send din gamle brikke til Emit AS, Bedriftsveien 10, 0950 Oslo. Vi sender ny brikke så snart vi mottatt den gamle. Vi gir ikke rabatt for mistet brikke.

Det er også mulig å komme innom kontoret vårt på Kalbakken i Oslo, eller på Lillehammer, for å bytte brikke. Vi er åpne på hverdager fra kl 0830 til kl 1530 og tar imot betaling med Vipps.

Adressen vår i Oslo er Bedriftsveien 10, 0950 Oslo, tlf: 22910300. Adressen på Lillehammer er Gudbrandsdalsvegen 194 (u etg), 2619 Lillehammer, tlf: 98433551.


https://emit.no/support-base/emitag-brikke/

Informasjon om hvordan man endrer brikkenummer på MinIdrett:

https://www.skiforbundet.no/globalassets/09-rennarrangorer/2023-nc-lillehammer/bilder/instruksjon-mangler-brikkenummer.pdf
Kjempeinnsats i årets Birkebeinerritt!

Postet av MjøsSki den 28. Aug 2023

Masse flotte prestasjoner fra Mjøsskimedlemmer i årets Birkebeinerritt. De leste sykler selvfølgelig for Brumunddal sykIeklubb. I fare for å ha glemt noen nevnes det vi har fått med oss:

- Simen Antonsen tok en flott 6. plass i rittet og stakk likegodt av med seiren i årets Ungdomstrippel!

- Tiril Østby Haave tok en flott 3. plass i rittet og en solid 6. plass i Ungdomstrippelen.

Seks utøvere; Lars Holten Raknerud, Isak Engeskaug, Gustav Bru Sørfonn, Tiril Østby Haave, Sigurd Utseth-Hauge, og Simen Antonsen har fullført årets kraftprøve i Ungdomstrippelen!

Også Mons Mølstad og Syver Bjerke Lunde sykla Ungdomsbriken, samt Anders Grini i M20-klassen. Vi må også ta med oss den litt eldre garde med Svein E. Bratberg (M45), Roger Nilsen og Bjarte Holm (M50), og Bente Storvik i K45, som alle fullførte. Vi andre i samme alder vet hvilken prestasjon det er ;-)  

Oppdater oss gjerne hvis det er noen resultater vi har oversett!

Resultater: Birken (birkebeiner.no) Ungdomstrippelen 2023.pdf
Sommerskiskolen 2023

Postet av MjøsSki den 18. Aug 2023

Deltakere og trenere på årets sommerskiskole.

Denne uken har vi arrangert Sommerskiskole for skiløpere fra 10-13år. Hele 31 deltakere var med samt 9 trenere. På grunn av graving på Saga ble samlingen flyttet til Brumunddal hvor vi fikk låne fritidsklubben hele uken. Dagene har vært fylt med intervaller, rulleski, sykling, spenst/hurtighet, koordinasjon og balanse, SUP, padling, orientering og Mesternes Mester. 

Mesternes Mester har vært på timeplanen hele uken og finalen ble holdt på torsdag. Dette er virkelig en gjeng med masse konkurranseinstinkt, samtidig som de var veldig flinke til å heie på hverandre. 

 

 Tusen takk til alle som har vært med å bidra denne uken. Takk til trenere, en spesiell takk til Kristian som har laget opplegget og vært med oss hele uken. Takk til Heba, Asko og Eurospar Mølla som har bidratt til at vi har spist og drukket godt hele uken. Kommunen skal også ha en stor takk for all hjelp vi har fått! OG ikke minst, tusen takk til alle deltakerne. 

Håper vi sees igjen neste år.


 
Sesongavslutning og dugnadsfest!

Postet av MjøsSki den 14. Apr 2023

Kjære skivenner!!! 

Ales instruerer dugnadsgjengen i forbindelse med premieutdelingen til NC/U-23 NM. 


Det er ikke mulig å drive en klubb uten alle dere frivillige som stiller opp uke etter uke som trenere og til alle slags verv og arrangement for MjøsSki.  

Ales instruerer dugnadsgjengen i forbindelse med premieutdelingen til NC/U-23 NM.  

Vi er veldig takknemlig for all den jobben dere legger ned for unga og utøverne i denne klubben. Det er summen av alle de små (og store) bidragene som tilsammen skaper det vi sammen får til.


Derfor inviterer vi til sesongavslutning og dugnadsfest den 28 april kl. 19.00 på Veldre sag. 

Vi kommer til å snakke litt om året som har gått og fremtiden, dessuten blir det underholdningsbidrag fra Halvard Olestad og Roy Carstens.  

Det vil bli god matservering fra Wood Hotel og sosialt lag. Vi spanderer litt drikke til maten, men har dere lyst på mer kan det tas med.  


Invitasjon legges snarlig også ut på Spond. Vi ber om påmelding der eller til mailadressa klubben@mjosski.no. Pga matservering ber vi om påmelding innen 23. april.    

Vi håper så mange som mulig har lyst til å komme og ha en super kveld sammen med andre flotte medlemmer av MjøsSki😊 Alle som ønsker er velkomne!  

 

Håper vi ses😊                                                                         

 

Mvh 

Styret i MjøsSki
Premieutdeling for sesongen 2022-2023

Postet av MjøsSki den 13. Apr 2023

Hei og velkommen til premieutdeling i Teatersalen i Brumunddal tirsdag 18.april kl 18.00. 

Det er premie til alle som har gått mer en 4 lysløyperenn og/eller klubbmesterskap. Det vil og være ekstra premie til de som har gått alle rennene denne sesongen. 

Det vil bli servert kaffe og kaker, barna vil få gratis brus og kake.

Vi håper dere setter av denne kvelden.   

Våre egne bronsegutter vil dele ut premier til alle utøverne. Vi ønsker å bli bedre kjent med de og kjører en intervjurunde med guttene, der barna i salen kan stille mange spørsmål til guttene våre om alt de måtte lure på :) 

Resultater_2022-2023_samlet_klubbrenn_stående_side.pdf

Resultater_2022-2023_klubbmesterskap.pdf

(Er det noe feil med listene gi oss beskjed) 
Skiskytterskolen sommer 2023

Postet av MjøsSki den 31. Mar 2023

 Vi ønsker nye utøvere som vil prøve seg på skiskyting velkommen til skiskytterskole 2.-4.juni 2023.

Se invitasjon SKISKYTTERSKOLE sommer 2023.docx


Alle som vil bli skiskyttere må gjennomgå en skiskytterskole som består av 10 lesjoner. 6 av disse gjennomfører vi i juni, og de fire siste vil foregå etter høstferien. Det kreves at foreldre deltar under skiskytterskolen også, nye krav til sikkerhet krever dokumentert oppmøte for å kunne låne våpen eller kjøpe våpen senere. Derfor viktig at det er samme foreldre som møter, evt begge.
KM skiskyting 25. og 26.mars

Postet av MjøsSki den 26. Mar 2023

I helga var 20 skiskyttere fra MjøsSki i aksjon under kretsmesterskapet. Brede og Emilie knaller til med 10 treff i nybegynner klassene lørdag. MjøsSki får fire kretsmestre Andreas, Lilli-Kristine, Sondre og Magnus. Leah får med seg en bronse medalje.

Søndag vinner vi været med strålende solskinn, men med litt varierende vind på standplass som gjør skytinga mer utfordrende. Brede treffer alle blinkene i dag også. Det samme gjør Odin som blir kretsmester i M20-22, med Bastian på andre plass. Magnus, Sondre og Lilli-Kristine tar nok en kretsmestertittel. Andreas og Aksel får sølv, Ingeborg J og Leah tar hver sin bronse medalje.

Alle utøverne gjør en hederlig innsats.

Da gjenstår kun ei helg med renn for skiskytterne som er på Liatoppen 14.-16.april, hvor det er samlet i overkant av 1000 skiskyttere mellom 10-18år. Vi gleder oss.

J15 klassa

Oppvarming er viktig

Ingeborg J blir sendt ut fra start av Bjarte

G15 klassa

2 x kretsmester Sondre 

Nullerdiplom til de som har null bom på et av rennene i Hedmarkscupen. Odin representert i M20-22 skjøt fullt søndag og ble kretsmester. 
Takk for ditt bidrag til gjennomføringen av Equinor NC senior og NM U23.

Postet av MjøsSki den 15. Mar 2023


Så er Equinor NC senior og NM U23 på Veldre Sag 2023 historie. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra deltakere, støtteapparat, teknisk delegert, Norges Skiforbund m.fl. og alle ønsker seg tilbake til Veldre Sag. Det å kunne gå på "villsnø" i vårt flotte skianlegg er noe de gjerne gjør oftere. Dette takket være den innsatsen hver og en av dere legger ned, ikke bare under arrangementet, men også gjennom hele året. Uten frivilligheten stopper idretts-Norge.


Det er mange brikker som skal på plass for å få gjennomført et slikt renn. Noen har holdt på i 3/4 år med forberedelser, mens andre kom inn nå mot slutten med rigging, gjennomføring og opprydding. Hver enkelts innsats er like viktig for arrangementet, så MjøsSki og jeg skylder dere en stor TAKK for innsatsen.


Takk også til våre samarbeidspartnere; sponsorer, annonsører og bidragsytere av varer og tjenester. Denne støtten er av stor betydning for at vi kan påta oss slike arrangement, og samtidig gir det oss et bidrag til å opprettholde aktiviteter for barn og unge i vårt flotte anlegg på Veldre sag.


Takk til dere alle og velkommen tilbake ved en senere anledning 😊

Mvh

MjøsSki / Equinor NC senior og NM U23

Gunnar Elvsveen

leder org.komitéen
Hovedlandsrennet skiskyting 2023

Postet av MjøsSki den 11. Mar 2023

Hovedlandsrennet i skiskyting fant sted på Skillevollen skiarena i Mo i Rana. 7 stk utøvere fra MjøsSki var representert. Sunniva, Leah og Lilli-Kristine i J15, Aksel, Martin og Torgrim i G15 og Sondre i G16.

Skillevollen ga som forventet noe utfordringer i forhold til vær og vind. Heldigvis ble det bedre enn fryktet. Vi kom til ingen snø og regnvær nede ved kysten - hvor vi sammen 4 andre fra Hedmark skikrets bodde samlet på Yttervik camping. Ungdommene, lå alle i hovedhuset. Her det ble det ordnet felles frokost, lunsj og middag til hele gjengen hver dag. Frode holdt stødig kurs og hadde full kontroll på alt og alle. I tillegg var han oppe om morgen og kokte havregrøt og satte fram frokost. Vi andre var alltid noen minutter etter:)

Treningsdag torsdag var det både snø og vind. Fredag våknet vi til 20-30 cm nysnø. Jentene fikk brukbare forhold, mens guttene fikk det verre. Her vekslet det fra snøbyger og vind til solkløtt. Best å stå riktig vei når vinden kom, ellers så en ingenting. Fredag viste Sunniva og Torgrim solid skyting med henholdsvis 9 og 8 treff. 

Lørdag var guttene først ute og fikk igjen noe dårligere forhold enn jentene. Jentene hadde jevn vind fra venstre under innskyting, men når rennet startet hadde den skiftet retning og det blåste fra høyre for deretter å bli nesten vindstille. Dette skapte selvsagt noe utfordringer for alle på standplass. Ida Skolegården fra Åsnes og Hedmark tok gull i J16 -som ble feiret med god mat.

Søndag var det stafett, og dagen kom det strålende vintervær. Aksel knallet til med en sterk førstetappe for laget sitt. Etter endt stafett fant vi bare fornøyde utøvere. For stafett er moro og spennende. Så var det å vende nesen sørover, enten med tog eller bil. 

Det var en glede å være med hele gjengen på tur. Neste år blir hovedlandsrennet på  Lillehammer.
Åpen Stadion med Skisprell 13. mars

Postet av MjøsSki den 6. Mar 2023

Mandag 13. mars 1700-1930 er det åpen stadion med skisprell på Veldre sag.

Her vil det bli diverse skileik-aktiviteter i og rundt akebakken samt gratis pølser og saft. Det blir også mulighet for å prøve skiskyting. 

Alle er velkomne, og vi håper spesielt de som er nysgjerrige på Mjøsski og ski-aktiviteter møter opp for å se hvor fint det er på Veldre sag. 


Årsmøte 27.mars 2023

Postet av MjøsSki den 5. Mar 2023

Hedmarks cup og KM skiskyting 25. og 26.mars 2023

Postet av MjøsSki den 15. Feb 2023

HUSK klokka stilles en time fram, natt til søndag 26.mars.

Velkommen til Veldre sag og kretsmesterskap i skiskyting distanse normal og sprint. 

Invitasjon KM 2023.docx

NB: innskyting starter kl.10.30 begge dager. Slutt kl.11.30.

Resultatlister finner du her....

Lørdag: Offisiell_resultatliste.pdf

Søndag: Offisiell_resultatliste_2023_03_26.pdf

--

Hedmarkscup 22-23 renn 9 av 10.xlsx

Veldre sag har elektroniske blinker, så kikkert til innskyting er ikke nødvendig. En vil ikke kunne se noe med den. Hver klubb får utdelt sine egne skjermer til innskyting og under rennet. 

Junior/senior skyter på anvist skive.

Distanser: KM distanser .pdf

Innskytingskiver Innskyting lørdag 25^.pdf

                           Innskytingsliste søndag.pdf

Startliste: lørdag Startliste KM Normal 2023-03-25.pdf

                søndag Startliste KM Sprint 2023-03-26.pdf

Løypekart(OBS, se distanser på denne siden her, distansene som ligger på løypekartet kan avvike da det er klubbrenn) 638059075139806100l-ypekart-lysl-yperenn-2022-2023.pdf (windows.net)

NB; 3,3 km ligger ikke på kartet her, den er kun merket ute i løypa.

Dugnadsliste KM 2023.xlsx


Veldrerennet 18.feb.

Postet av MjøsSki den 13. Feb 2023

INVITASJON TIL VELDRERENNET

Lørdag 18. februar 2023

MjøsSki inviterer til Veldrerennet for 47. gang

 

Sted:                           Idrettsanlegget Veldre sag

Type renn:                  Turrenn over 25 km i klassisk stil. Tradisjonell runde rundt på Danseråsen.

 Klasser:                       Standard turrennklasser

 Påmelding:                 Via Min idrett/Sportsadmin innen torsdag 16. februar kl 23.59.

                                    De som har problemer med eller mangler bruker til Min idrett kan sende melding

til mobil 481 73 401 eller e-post til jon-anders.bordal@online.no (navn, klubb,

klasse). Etteranmelding renndagen på rennkontoret senest en time før start.

 

Startkontingent:        250,- kr som betales ved uthenting av startnummer.

                                    Etteranmeldingsgebyr kr 100,-.

 

Lisens:                         NSFs obligatoriske skilisens må være betalt.

Evt. må engangslisens betales på renndagen til arrangør.

Ønsker du kun å kjøpe lisens for et aktuelt skirenn kan du gjøre det, og det betales på Vippsnummer 770064. NB! Navn på deltaker og hvilke arrangement må skrives i meldingsfeltet.

For løpere 13 – 25 år koster engangslisensen kr 60.

For løpere som er 26 år og eldre koster engangslisensen kr 150.

 

Startnummer:            Startnummer deles ut enkeltvis på rennkontoret i tidtakerbua.

 Start:                          Kl 11.00

 Premiering:                1/3 premiering. Merke ved 5. og 10. gangs deltakelse, pokal for 25 ganger og fat

for 30 gangers deltakelse. Liste over tildeling av utmerkelsene slås opp sammen

med resultatliste og deles ut ved premieutdeling.

 Sagstua:                     Garderober med dusj og kiosksalg i sagstua på Veldre sag.

 Parkering:                  På saga, kr 70,-

 Rennleder:                 Mari Sørby Tollan, 41145241


 MjøsSki ønsker alle en strålende dag på Veldre Sag!


Invitasjon til Mjøsski-sprinten 18.Februar 2023 - oppdatert med løypekart

Postet av MjøsSki den 10. Feb 2023

 

Løypekart: Løyper MjøsSki sprinten - Veldre Sag.pdf

Sted:                  Idrettsanlegget Veldre sag 

Type renn:        Knøtterenn og Kretsrenn sprint med skicross i fristil.  

Gjennomføring:    3-6 år har én runde med skicross. 

                              7-10 år har heat-start. Alle får gå to heat. 

                              11 år og eldre har prolog og deretter A, B, C, D finale-heat. Dvs. prolog pluss ett                                           finaleheat for alle sammen. 

                               Løypene vil ha skicrosselementer for alle klasser. 

                               Turrennet «Veldrerennet» arrangeres i parallell.  

 Løypelengder:    Alder                    Lengde  

                              3 – 7 år                    skicross, ca. 0.5 km 

                              8 – 10 år                  skicross, ca. 0.8 km 

                              11 – 14 år                skicross, ca. 1.0 km 

                              15 år og eldre          skicross, ca. 1.2 km 

                               FH Kvinner/Menn   Svart løype, 0.5 km 

 

Løypekart:        Publiseres på klubbens hjemmeside nærmere rennstart.  

Påmelding:        Via MinIdrett innen torsdag 16. februar kl 23.59. 

(https://minidrett.nif.no/Event/Index/371054#371054-011). 

Etteranmelding på renndagen på rennkontoret senest en time før start. 

Startkontingent:    Etter NSFs satser: 130,- 8 til 16 år, 150,- for junior og 170,- for senior. 

Etteranmelding: Dobbel startkontigent for 13 år og eldre. 

 Klubbene faktureres samlet i etterkant. 

 Lisens:            NSFs obligatoriske skilisens må være betalt for løpere som har fylt 13 år. 

  Evt. må engangslisens betales på renndagen til arrangør. 

 

 Første start:        Kl 11.05 Resten er fortløpende. 

 Kjøreplan:        Kl 11:00:    Start turrennet Veldrerennet 

                           Kl 11:05:    Prolog og heat-start 

                           Kl 11:30:    Start skicross 3-7 år 

                           Ca 11:45:    Start finaler og andre runde heat for 8-10 år. 

  Brikker:    Det benyttes brikker. For de som ikke har egen brikke lånes/leies dette ut sammen med         startnummeret. Startnummer og brikker hentes enkeltvis i sekretariatet før start.   

  Premiering:        Full premiering til alle klasser.  

  Fortløpende premiering ca. 30 minutter etter siste målgang per klasse. Premieutdeling foregår inne på   Sagstua. 

 Parkering:        På Veldre sag, parkeringsavgift kr 70,- 

 Sagstua:        Garderober med dusj og kiosksalg i sagstua på Veldre sag. 

 Rennleder:        Mari Sørby Tollan, 41145241 

  TD:            Ola Henning Håkonsen 


 MjøsSki ønsker alle en strålende dag på Veldre Sag! 

  

 

Løypekart

 Arenakart 

 
Ny belysning i lysløypa – støtte og dugnadsinnsats

Postet av MjøsSki den 8. Feb 2023

Sommeren 2022 ble det lagt ned en stor jobb i lysløypa på Veldre sag. Det nyter vi godt av nå!

Belysningen i lysløypa var dårlig og hadde behov for utskifting. Store deler av anlegget var over 30 år gammelt. I løpet av sommeren 2022 er det lagt ned en stor jobb med utskifting av stolper og lysarmaturer på stadion, og i hele lysløype, med unntak av Prærien. Totalt ble det satt opp 120 ny stolper og montert 152 nye LED-lysarmaturer (40W armaturer i løypa og 200W armaturer inne på stadion). I tillegg har den elektriske infrastrukturen blitt bygd om da strømkapasiteten på det gamle anlegget til tider var sprengt. Det er gravd nye tilførselskabler og satt inn ny hovedtavle og nye fordelinger derfra.  

Oppgraderingen hadde ikke vært mulig uten den uvurderlige støtten vi har fått. Prosjektet har latt seg realisere særlig grunnet tildeling av spillemidler Sparebankstiftelsen DNB og Sparebankstiftelsen Hedmark.

I tillegg har det blitt utført en stor dugnad i forbindelse med ombyggingen. En gruppe på 8-10 personer har stilt opp igjennom sommeren og høsten, og denne innsatsen er beregnet til kr 510.000,-. Dette viser viktigheten av dugnad, og utover Sparebankstiftelsene og klubben er det alle disse frivillige som fortjener en tanke når dere suser rundt i de flotte lyssatte løypene!

Mjøsski takker også for godt samarbeid med bl.a. Laje as, Doubloug Entreprenør as og Solberg elektro as for å ha realisert dette.

Oppgraderingen sikrer en flott lysløype og nok strøm under arrangementer og andre behov på Saga.
MjøsSki har gleden av å presentere Meca Fyksen as som ny sponsor!

Postet av MjøsSki den 6. Feb 2023

Vinteren 2022/23 har MjøsSki og Meca Fyksen as hatt gode samtaler om etablering av et samarbeid. Det er derfor svært gledelig å kunne informere om at Meca Fyksen as er blitt ny sponsor og samarbeidspartner for Mjøsski.

Meca Fyksen as går inn som en av de største samarbeidsavtalene våre under våre hovedsponsorer. Bidraget fra Fyksen betyr mye for at vi kan fortsette å satse bredt på barn, bredde, anlegget vårt og talentene våre. Vi er derfor veldig takknemlig for samarbeidet med Meca Fyksen, der vi merker at det er engasjement og interesse for idretten!

I tillegg til en god avtale for klubben, tilbys Mjøsskimedlemmer 15 % rabatt på Mecadeler og 10 % rabatt på arbeid ved å benytte Meca Fyksen as, så her er det penger å spare når du trenger oppfølging av bilen din! Det vil også bli tilbudt gode priser på dekk / dekkskift etc, som blir annonsert særskilt.

Meca service AS avd. Fyksen Brumunddal holder til i Nygata i sentrum. Der tilbyr plassjef Ingolf Grønvold og hans dyktige medarbeidere prisgunstig verkstedarbeid på et MECA-sertifisert elbilverksted. Tilbudet gjelder alt av behandling til de aller fleste bilmerker.

Ta vare på bilen din – levér den hos Meca Fyksen as. Da er den trygg og du har den lenger.

Kom-deg-ut-dagen på Veldre sag

Postet av MjøsSki den 30. Jan 2023

Hamar og Hedmarken Turistforening inviterer til Kom-deg-ut-dagen på Veldre sag søndag 5. februar kl. 11.00-15.00. 

Arrangementet er for alle og svært barnevennlig. Mer info: Kom deg ut-dagen på Veldre sag | Facebook

Foto: Line Hårklau

Kom deg ut-Veldre Sag.pdf

Viktig info for Hovedlandsrennet 2023

Postet av MjøsSki den 23. Jan 2023

Se vedlegg for informasjon fra Kretsen angående HL 2023.


 • Påmelding - frist 19. februar
 • Informasjonsmøte lørdag 28.01
 • Informasjon om smøring og logistikk
 • Whatsapp-gruppe for løpende informasjonMjøsski gratulerer med NM-bronsje!

Postet av MjøsSki den 22. Jan 2023

På vegne av styret og klubben vil MjøsSki gratulere Mats Opsal, Jonas Vika og Håvard Hovde med rå innsats og en fantastisk NM-bronsje i stafett i dag! Det var ulidelig spennende, men et godt komponert lag dro medaljen i land! 🤗🥉🇳🇴 

Det gror godt i bredde og medlemstall for MjøsSki om dagen, og da er vi kjempestolte av å kunne ha slike forbilder oppe i toppen!

https://www.ringsaker-blad.no/kjempeskrell.../s/5-79-611915

#nrpsport, #eidsiva, #sparebank1østlandet, #frisikt, #woodhotel
Medlemskontingent 2023

Postet av MjøsSki den 20. Jan 2023

I løpet av uke 4 vil MjøsSki fakturere medlemskontingent for 2023.

I den forbindelse ønsker MjøsSki at medlemmer/foresatte går inn i Min Idrett og sjekker at riktig e-post adresse ligger inne og at den endres hvis den er feil.

Alle som deltar i organiserte aktiviteter som lysløyperenn og trening i regi av MjøsSki må være medlem i klubben.

Innmelding gjøres ved link på hjemmesiden: BLI MEDLEM! eller via Min Idrett.

Eventuelle spørsmål kan rettes til e-post: medlem@mjosski.no
Karusellrenn 18.januar

Postet av MjøsSki den 17. Jan 2023

MjøsSki ønsker velkommen til Tretten, Vingrom, Østre Toten og Nordre Land.

 • De som bruker anlegg ved skyting må ta med dette selv. 
 • Startnummer hentes i tidtakerbua oppe ved mål. Her får dere også tildelt nummerlapp til våpen og evt anlegg. Vi bruker ikke startbrikker. 
 • Innskyting(vi har elektroniske skiver - kikkert er unødvendig og en vil ikke kunne se noe med den) start 17.30 -18.25 
  • MjøsSki skive 1-10
  • Østre-Toten skive 12-16
  • Nordre-Land skive 17-19
  • Vingrom skive 21-27
  • Tretten skive 28-30
 • Alle våpen legges fram på mattene som på Lillehammer etter innskyting. Lavest startnummer i midten, våpen nummer to til høyre og evt våpen nr 3 til venstre. Klubbene ordner dette selv etter innskyting.
 • Skive 1 kontroll på 17år+
 • 17+ må skyte på utdelt skive.
 • Første start kl.18.40
 • Startnummer 141 ligger på skive 1, 142 skive 2, 143 skive 3 osv.  171 på skive 31, Startnummer 172 skive 2, 173 skive 3, 174 skive 4 osv..... 201 skive 31, 202 skive 2, 203 skive 3, 204 skive 4 osv...
 • Startliste kommer først kl. 16.00 på renndagen.

Sprint program med strafferunder.

Følg link for løypekart 638059075139806100l-ypekart-lysl-yperenn-2022-2023.pdf (windows.net)

Ved snøvær må foresatte være klare til å stille for å koste matter.

Håper på mange treff og hyggelig sammentreff. Velkommen inn i Sagstua for saft og vafler etterpå.


NC skiskyting 7. og 8.januar

Postet av MjøsSki den 13. Jan 2023

Norgescup for både ungdom og senior gikk på Liatoppen forrige helg.

Fredrik Nystrand gikk inn til en solid 6.plass av 56 startede på sprinten i klasse M18. Hadde kun 1 bom på stående skyting, fullt hus på liggende. Even Mangset ble nr 25 a 37 på fellesstarten i klasse senior, 5 bom totalt. 

Dagen etter var det fellesstart for ungdomsklassene. Fredrik gikk inn til en fin 15.plass a 50. Han skjøt 0-2-0-3. Så det kan se ut som han dessverre sprakk litt på siste stående skyitng. Even Mangset gikk sprint, ble nr 22, og fikk også 3 bom på siste stående, fullt hus på liggende serien. 

Vi heier på dere videre, og gleder oss til å se på neste Norges Cup i Stiklestad. LYKKE TIL.

For fullstendig resultatlister se Program og resultater Norgescup skiskyting Liatoppen 2023 - Sportsidioten.no