TWC 24.09.22

Postet av MjøsSki den 24. Sep 2022

Seks stykk MjøsSki skiskyttere; Martinus, Lars, Sunniva, Aksel, Lilli-Kristine og Sondre, har testet formen ved å løpe opp slalåmbakken ved Natrudstilen. Team Woodcon arrangerte team Woodcon Challenge - Hvor du skyter 30 skudd, og starter i jaktstart etterpå, hver bom ekstra tilsvarer 4 sekunder bak. Lars og Lilli-Kristine gikk ut med hver sin ledertrøye etter skyting i henholdsvis gutteklassen og jenteklassen. Det kom noen sprekinger etter dem, og det ble Sondre som tilslutt kom på en 3.plass og det samme med Lilli-Kristine. Det skal sies at her var det bare delt i jente og gutteklassen, så de yngste som vanligvis går i 12års klassen, konkurrerte i dag med alle opp til og med 16 års klassen. En artig vri på konkurranse nå på høsten, og strålende innsats fra MjøsSki gjengen.Ny sesong - ny dugnad

Postet av MjøsSki den 18. Sep 2022

11.-13.novmeber smeller det på nytt på Natrudstilen. Åpningsrenn i skiskyting, og da er MjøsSki et av heldige idrettslag som får delta på denne dugnaden som er betalt. Vi skal stille med 60 stk både lørdag og søndag. I den forbindelse er det ønskelig om dere kan gi tilbakemelding om hvilke dag/dager som passer dere. Typiske oppgaver som vi gjør er koste matter(passer ofte for yngre utøvere), skrive bom og trykke bom, våpenkontroll, familie camp. 

Tilbakemelding gis til Bjarte Holm bjarte.holm@nav.no innen 9.oktober.

I år vil vi gjøre det litt annerledes i forhold til dugnader. I tillegg til de som melder seg , vil vi sette opp liste på resten av medlemmene, og dere vil være ansvarlig for selv å bytte om det ikke passer, og at det gis beskjed til ansvarlige om hvilket bytte som er gjort. I år er det sesongåpningen på Natrudstilen, U23NM langrenn 10.-12.mars, og ei helg med Skiskyting som er dugnad utenom onsdagsrennene.