Oppgradering av kjøkkenet i Sagstua

Postet av MjøsSki den 20. Feb 2020

Nå har vi fått nytt kjølehjørne og serveringsdisk på Sagstua. Bjørnar Brekke og Arne Engeskaug har sørget for å få alt på plass. En oppgradering av kjøkkendelen på Sagstua er kjærkomment nå i forkant av Norgescup-rennet som skal arrangeres i slutten av februar. 


0 Kommentar

MjøsSki får midler fra Sparebankstiftelsen

Postet av MjøsSki den 13. Feb 2020


MjøsSki, her representert ved Bjarte Holm (styreleder) og Stig Aldor Vennestrøm (søknadsansvarlig), mottok 11. februar kr 150 000,- av Sparebankstiftelsen Hedmark. 

Klubben får gavemidlene for å utbedre skiløyper og parkering på Veldre Sag. Utbedringene er en del av arbeidet som er nedlagt for å rigge anlegget for større arrangementer. 

Klubben fikk tidligere i år tildelt Equinor Norgecup langrenn for senior 28. februar til 1. mars. Gaven fra Sparebankstiftelsen Hedmark, i tillegg til en stor dugnadsinnsats i løpet av sommeren, gjør det nå mulig for MjøsSki å ta imot langrennseliten senere i vinter.


Sparebankstiftelsen Hedmark

Sparebankstiftelsen Hedmark forvalter en kapital som er bygget opp i tidligere Sparebanken Hedmark gjennom 170 års bankdrift, og deler årlig ut betydelige beløp som skal bidra til vekst og utvikling i fylket. Stiftelsens slagord er “Overskudd til å dele”.

Støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark skal bidra til å skape et aktivt og levende samfunn i hele Hedmark. Stiftelsen ønsker å støtte den frivillige og ofte dugnad-baserte innsatsen i lokalsamfunnene, og prioriterer prosjekter rettet mot barn og unge

Støtte fra stiftelsen gis til formål innen kultur og samfunn,idrett og friluftsliv, kunnskap, humanitære formål og næringsutvikling.


0 Kommentar

Resultatliste klubbrenn sprint 12.februar 2020

Postet av MjøsSki den 12. Feb 2020

Strålende innsats av alle startende i kveldens klubbrenn. Nå er det 2 uker uten klubbrenn her på Veldre Sag, men alle er velkomne tilbake til neste renn som da er 4. Mars

Resultatliste klubbrenn 2020-02-12.PDF


0 Kommentar

Resultater Telenorkarusell 5. februar 2020

Postet av MjøsSki den 5. Feb 2020

Flott innsats i kveldens Telenorkarusell med skileik for de yngste. Flotte vinterforhold på saga i kveld. Skiskyttere hadde klubbmesterskap i normal program.
Resultatliste Telenorkarusell 2020-02-05.PDF



0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline