Yr glede og stor aktivitet på 4H-leir på saga!

Postet av MjøsSki den 1. Jul 2019

Det var yrende liv og stor aktivitet på veldre sag i helga. Ca 350 barn og over 50 voksne deltok på 4H fylkesleir, som denne gangen ble arrangert av vår egen lokale Firkløveren 4H. Saga ble striglet og tilrettelagt etter alle kunstens regler på forhånd, og aldri har vel saga sett så flott ut på sommertid før :o)

Veldrebygda viste seg fra sin beste side i finværet, og barna deltok på en mengde aktiviteter både på sagområdet og nede i bygda. Det var også fagturer til Mjøsa Golf, taekwondo-tur til Gaupen, besøk på Geitmyra Matkultursenter samt blomsterdekorering, kunst, sløyd og matlaging på Kirkekretsen. 

MjøsSki var også deltaktig med fagaktiviteter. May-Linn, Hans Arne og Lise lært noen av barna å gå på rulleski, skyte på blink og balansere på paddelboards. Det var en veldig fornøyd gjeng som avsluttet med kortstafett på rulleskibana :o) 

Sykkeltraseene som sykkelgruppa har opparbeidet ble også flittig brukt. 4H fikk låne sykler og hjelmer fra BUA/ NAV i Brumunddal.

Alt i alt ble det ei kjempefin helg for både store og små, og det var en gjeng med slitne men godt fornøyde barn vi sendte hjem søndag ettermiddag.

Jammen er det plass til mange på "indre bane" :o)


Mange var ivrige på å teste ut sykkeltraseen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline