Mjøsski inngår ny samarbeidsavtale med R2 Økonomi og T.L Gruppen

Postet av MjøsSki den 26. Nov 2023

I løpet av høsten har MjøsSki hatt en god prosess i forhold til å få på plass ny samarbeidsavtale for regnskapsføring og økonomitjenester. Nå er avtalen signert, og det er svært gledelig å kunne informere om at R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS blir nye hovedsponsorer og samarbeidspartnere. R2 Økonomi tar over regnskapsføringen for Mjøsski, og vil med sine kompetente medarbeidere også kunne støtte klubben på eventuelle andre økonomispørsmål. 

Avtalen innebærer gjensidig ytelser og motytelser mellom partene, og er den hittill største klubben har signert. "At næringslivet rundt oss stiller opp på en slik måte er fantastisk for Mjøsskis satsning som skiklubb", sier styreleder Bjarte Holm. 

R2 Økonomi AS byttet navn fra Romedal Regnskap AS i 2017, og har kontorer på Rudshøgda (Stolvstadlia 14) i Ringsaker kommune, på Hamar (Furnesvegen 223) og i Romedal (Mågårdvegen 84). Tidligere var primærnæringene den viktigste kunden, men nå leverer de elektroniske økonomitjenester, eierskifte og rådgivningstjenester til alle slags bransjer. Nettopp fokus på tilstrebe en aktiv dialog med kunden for å lære det særegne i hver bransje har høyt fokus, og gjennom dette har de opparbeidet seg gode bransjekunnskaper fra forskjellige næringer.

T.L Gruppen består av flere selskaper som leverer tjenester innen mekanisk, kran, transport og bolig- og næringsbygg av mange typer. Mye av dette opereres ut i fra lokaler ved Trehøringen, hvor konsernets hovedkontor ligger.

"Våre selskaper ønsker å støtte satsning på barn og unge, da idretten er en viktig arena for å skape en sunn og god start i livet. Vi håper vårt samarbeid vil styrke både Mjøsski og våre virksomheter i nærområdet. Samtidig ønsker vi å være ett kontaktpunkt for å løses alle typer oppdrag", sier Hans Petter Dobloug, styreleder og deleier i R2 Økonomi AS og T.L Gruppen AS

Følg linkene for å lese mer om R2 Økonomi og T.L. Gruppen
Familiesamling Rustad hotell - Sjusjøen 25.-26. November 2023

Postet av MjøsSki den 15. Nov 2023

Det nærmer seg familiesamling på Rustad Hotell og Fjellstue på Sjusjøen. Det ligger an til flotte vinterforhold til årets samling. Se vedlagte informasjon for program og pakkeliste. Hver aldersgruppe får mer informasjon i sine respektive spond-grupper i forhold til type treningsøkter. Ta kontakt dersom spørsmål, Monica Engeskaug, tlf. 93203308. Middag er blitt flyttet fram til kl. 18. Mulig økt to på lørdag blir framskyndet noe. Dere får beskjed av trenerne etter første økt.

Program familiesamling Rustad 2023.pdf
Tusen takk for dugnadsinnsats sesongstart skiskyting Natrudstilen

Postet av MjøsSki den 13. Nov 2023

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige fra MjøsSki som stilte opp under dugnaden på sesongåpning skiskyting på Natrudstilen helga som var. 
Mannskapsliste og info dugnad sesongåpning 11. og 12.11

Postet av MjøsSki den 10. Nov 2023

Da er mannskapsliste klar. Den ligger vedlagt. Det kan forekomme endringer på oppgaver. Disse får direkte beskjed. 

Akkrediteringskort hentes av de som står på mannskapslisten som er lagt ut nede på kontoret  som anvist. Parkeringsbevis skal dere også få der. Hvis ikke så skal det holde med akkrediteringen for å kjøre gjennom. Bommen er skrudd av også. 

Kontoret er åpent tidlig på morgenene renndagene (fra 07:30/08:30). 

Akkrediteringskontoret (Sjusjøvegen 1563) har åpent:

Lørdag: kl. 07:30-13

Søndag: kl. 8:30 -

På renndagene må man registrere seg i flerbrukshallen (etter man er akkreditert) senest kl 8:30 lørdag og kl 9:30 søndag.

Les vedlagte skriv nøye, der finnes all informasjon og kart over området.

Mannskapsliste 09.11.2023 (8).xlsx

Ta på godt med klær! Dere som har MjøsSki luer/pannebånd/tøy ta på dette.
Kafevaktlister MjøsSki 2023/24

Postet av MjøsSki den 6. Nov 2023

Vedlagt ligger kafevaktliste for kommende skisesong. Ta kontakt med Carina Krogstie dersom spørsmål. Tlf 99129825. Minner om at den øverste er gruppeleder og må ta kontakt med de andre på gruppa noen dager i forkant. I Spond finner dere liste med mobilnummer til alle på gruppene. Dersom man ikke har mulighet til å stille må oppsatt dag er man selv ansvarlig for å bytte med noen andre.

I  tillegg blir det dugnader helga 10.-11.2 (ØM skiskyting) og 17.2 (MjøsSki-crossen/Veldrerennet) Eini Simensen er ansvarlig for kafe 10.-11.2.24 og Anne-Kirsten Helland er ansvarlig for kafe 17.2.24.

Vedlagt liste over arrangement-komiteer (startnrutdeling, tidtaking): Arrangementkomiteer tidtaking - lysløyperenn i MjøsSki sesongen 2023-2024.pdf

Dugnadsliste standplass: Dugnadsliste standplass 2324.pdf
INFORMASJON DUGNAD SESONGÅPNING NATRUDSTILEN 11. OG 12.NOVEMBER

Postet av MjøsSki den 2. Nov 2023

Ny info: de som evt har tenkt seg innom akkrediteringskontoret i morgen (torsdag) må vente til gjøremålslistene er sendt ut. Vi venter på disse fra arrangør og de skal være på plass i løpet av morgendagen. 


Her kommer litt informasjon vedrørende neste helgs dugnad. Oppsett med spesifikke gjøremålslister sendes ut i løpet av neste uke. Les vedlagte skriv nøye, der finnes all informasjon og kart over området 

Anbefaler å hente ut akkrediteringskort på forhånd, evt tidlig på morgenene renndagene (fra 07:30/08:30)

Akkretideringskontoret (Sjusjøvegen 1563) har åpent:

Torsdag: kl. 12-16

Fredag: kl. 11-18

Lørdag: kl. 07:30-13

Søndag: kl. 8:30 -

På renndagene må man registrere seg i flerbrukshallen (etter man er akkreditert) senest kl 8:30 lørdag og kl 9:30 søndag.  

Godt oppmøte på foreldremøte og kick off 23.10.23

Postet av MjøsSki den 2. Nov 2023

Tusen takk til sponsorer, trenere og foreldre som møtte opp på kick off på Veldre sag mandag 23.10.23. Siw Elin Weideborg og Lars Kilanger fra Sparebank 1 Østlandet holdt en fin presentasjon om hva de gjør for idretten og om deres tjenester. Kristian Larsen fra NRP hadde med prøvekolleksjon på klubbkolleksjon og informasjon om bestilling. Minner her om fristen som utløper søndag 05.11.23. 

Mari Sørby Tollan holdt foreldremøte for langrenn, og May-Linn Holøien Lagmandsveen holdt foreldremøte for skiskyttere. Trenerne snakket om hvordan de planlegger årets sesong. Ta kontakt med de dersom det er spørsmål i forhold til treninger.

Vedlagt finnes pdf fil fra kick off. Minner om at det blir dugnader 10.-11.2 (ØM skiskyting), 17.2 (MjøsSki crossen/Veldrerennet) og 6.-7.4 (KM skiskyting). Sett av datoer allerede nå! 

Vil samtidig takke for alle som ga bort, solgte og kjøpte både utstyr og klær i forbindelse med byttedagen mandag 30.10 utenfor Fagerlundhallen.

Samarbeidsavtale mellom Mjøsski og Fønix treningssenter

Postet av MjøsSki den 1. Nov 2023

Mjøsski og Fønix er enig om en samarbeidsavtale med trening i fokus! Her får alle Mjøsskimedlemmer muligheten til å tegne gunstige treningsavtaler. Den aller beste prisen er myntet på den aktive utøveren, da både Mjøsski og Fønix ønsker å gi de som satser et komplimenterende tilbud til den vanlige treningen. 

Men også det "helt vanlige Mjøsskimedlemmet" - enten du er aktiv mosjonist eller forelder til barn som er med - får et tilbud til rabatert pris. Her er det penger å spare, og det er mulig å begynne å trene i morgen eller konvertere allerede etablert treningsavtale til "Mjøsskiavtalen". Eneste kriteriet for den gode prisen er at du er Mjøsskimedlem.

Samarbeidet mellom Fønix og Mjøsski er myntet på treningsglede, og det viktigste for oss begge er å legge til rette for aktivitet og gode treningsmuligheter. Så er det også muligheter for både Fønix og Mjøsski som en del av avtalen, så dette er en avtale som er god for mjøsskimedlemmet, Mjøsski som klubb og Fønix. 

Kunne du tenke deg å undersøke muligheten? Sett deg inn i vedlegget ift priser og betingelser, og ta kontakt med Fønix. 

Infoskriv Mjøsskimedlemmer - Samarbeidsavtale Fønix og Mjøsski.pdf