Mjøsskimagasinet 2023/24 er klart!

Postet av MjøsSki den 19. Des 2023

Endelig er årets utgave av Mjøsskimagasinet klart! Her får du et innblikk i hva som skjer i klubben i de ulike undergruppene, praktisk info om medlemskap og økonomisk støtte til utøvere, kart over løypenett og lysløyperenn, flotte artikler om årets sommerskiskole, skiskytterskole, familiesamling på Rustad og masse masse mer.

En stor takk til alle bidragsytere som på ulike hvis har gjort det mulig å få til et flott magasin også i år. Og tusen takk til næringslivet og alle annonsører som har stilt opp! Til sammen er hvert bidrag et samlet resultat som vi er veldig glad for å kunne publisere. 

Papirversjoner kommer i omløp i løpet av romjulen og på lysløyperenn m.m. utover vinteren,

God lesning!  

Hilsen Mjøsski

Trykk her for leservennlig webversjon
Markering av nytt bygg og foreldrekaffe

Postet av MjøsSki den 3. Des 2023

I morgen (mandag 11/12-23) markerer vi ferdigstilling av nytt bygg på Veldre sag med salg av kaffe og kringle inne i det nye bygget til foreldre mens utøverne trener. Etter treninga vil utøverne få gratis varm saft og boller ute på stadion. På mandager framover vil det være åpent hus med mulighet for å kjøpe kaffe og mingle litt mens utøverne trener. Mandag 18.12 vil det bli servert grøt til utøverne etter trening. Foreldre-kaffen vil da også bli i Sagstua. 

Vel møtt!!