Moelvrennet 16.01

Postet av MjøsSki den 9. Jan 2022

Neste søndag arrangeres Moelvrennet på Susjøen. Dette rennet skulle vært arrangert 2. januar men ble flyttet til 16. De som eventuelt var påmeldt den 2. må melde seg på på nytt! 

Håper på mange Mjøsski-løpere på start her.

Mer info og påmelding her:

https://www.skiforbundet.no/hedmark/terminliste-hedmark/arrangement/?eid=3689090 Kommentar

Låneski sesongen 21-22

Postet av MjøsSki den 31. Okt 2021

Vi i Mjøsski har over flere år hatt en ordning med gratis utlån av skøyteski for de yngste utøverne, det vil si opp til ca. 11-12 år. Aldersgrensen er ikke absolutt, men lengdene på skiene er fra 115 til 160 cm så det gir seg litt selv. Det er foresattes ansvar at skiene behandles pent og at de leveres inn renset og satt inn med glider etter endt sesong.

Det er først-til-mølla-prinsippet som gjelder og vi forsøker å tilby flest mulig ski, selv om det kan være noe utfordring med skilengder osv.

Vi har også noen skisko i str. 32, 36 og 38 til utlån.

Etter et par korona-sesonger har vi kommet litt på utur med oversikten over lånte ski. Følgende gjelder for denne sesongen: 

ALLE som har låneski fra tidligere de vil ha en sesong til – send melding til meg om navn på utøver og lengden på skia.

ALLE som har ski de ønsker å levere – leveres i butikken til NRP sport i Brumunddal, eventuelt avtal med meg om innlevering på ei skitrening.

ALLE som ønsker å låne ski eller sko for første gang – gi meg beskjed om navn og lengde på utøver så avtaler vi utlevering av passende ski.  

Ønsker at alle gjør dette så raskt som mulig slik at dette er i orden til snøen kommer! 

 

Ta gjerne kontakt hvis det er andre spørsmål.

 

Hilsen

Øyvind Antonsen

antonsen.oyvind@gmail.com

918644220 Kommentar

Påmelding Hovedlandsrennet 2022

Postet av MjøsSki den 21. Sep 2021

Absolutt siste frist for påmelding er 25. oktober 2021.

 

Hovedlandsrennet arrangeres denne sesongen i Holmenkollen 25.-27. februar. Rennet er for 15- og 16-åringer (årgang 2007 og 2006). Dette er et kjempeartig arrangement å være med på, og ekstra stas å få gå i Holmenkollen!

Vi anbefaler alle som skal være med å følge Hedmark skikrets sitt opplegg. Skikretsen organiserer felles overnatting og smøreservice for alle. Det er selvsagt også mulig å delta selv om man organiserer egen overnatting eller kjører opp og ned på dagen. Det er imidlertid en ekstra opplevelse å bo sammen med resten av gjengen og bli bedre kjent med utøvere og foreldre i kretsen.

Rennprogrammet for langrenn er: Løypetest på torsdag, normaldistanser på fredag, sprint på lørdag og stafetter på søndag. 

Påmeldingen gjøres på skiforbundet sin side. Utøvere melder seg på som «utøvere» mens foreldre melder seg på som «støtteapparat» selv om de «bare» skal se på.  

Link til påmelding:

https://www.skiforbundet.no/hedmark/nyhetsarkiv/2021/9/hovedlandsrennet2022/

Absolutt siste frist for påmelding er 25. oktober 2021!

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!

Hilsen

Øyvind

Tlf: 918644220 Kommentar

Barmarkssamling på Gålå

Postet av MjøsSki den 18. Sep 2021

8.-10. oktober inviterer Mjøsski til treningssamling på Gålå for utøvere fra og med 13 år og eldre.  Samlingen blir på Gålå, der det er glimrende forhold for barmarkstrening og nybygd rulleskiløype.

Nærmere info om treningsopplegget kommer senere, men vi må reservere overnattingsplasser snart og trenger derfor oversikt over hvem som vil være med. Det kommer også til å bli behov for foreldre til å kjøre, men det organiseres nærmere når vi vet hvor mange som blir med. 


Påmelding skal være sendt ut i Spond for aktuelle deltagere, si i fra hvis du ikke har fått.


Velkommen til samling!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline